x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Top 3 avantaje dacă alegi cea mai apreciata firmă de tractări auto pentru mașina ta

Top 3 avantaje dacă alegi cea mai apreciata firmă de tractări auto pentru mașina ta

14 Dec 2022   •   13:26
Top 3 avantaje dacă alegi cea mai apreciata firmă de tractări auto pentru mașina ta

Ai nevoie de o firmă de tractări auto profesionistă, care să intervină prompt, la un preț accesibil? Mare atenție la serviciile pe care le oferă firmele de tractări. Noi îți prezentăm cel mai mare jucător de pe piața tractărilor auto și beneficiile de care te poți bucura dacă îl alegi pentru mașina ta.

Tractari auto non stop

Alotractări este o firmă de tractări auto, care îți desfășoară activitatea în București și în țară, cu ajutorul a 12 autospeciale din flota proprie și cu ajutorul multiplelor parteneriate încheiate. Serviciul de tractare este disponibil non-stop, indiferent că-i zi sau noapte, chiar dacă este o zi de sărbătoare sau vremea este capricioasă.

Firma de tractari auto ieftine are un serviciu de comunicații propriu, apelabil la numărul de telefon 0219936. Acolo trebuie să furnizați câteva date esențiale despre situația în care vă aflați, precum: locația cât mai exactă, starea mașinii, contextul și greutatea mașinii. Pentru că flota auto este bogată, conține platforme speciale pentru diferite greutăți, astfel că dacă mașina este mai grea de două tone, se impune o platformă specifică.

Pret tractare auto

Prețul pentru o tractare auto trebuie luat în considerare, deoarece la mijloc este și un cost de reparație dacă alegi să transporți mașina la un service auto. Costul pentru tractarea auto diferă în funcție de locație, București sau restul țării. Apoi, prețul va fi influențat de numărul de kilometri pe care platforma trebuie să îi parcurgă, însă compania de tractări auto vine cu o soluție salvatoare. Dacă optezi pentru un service auto partener, costul de tractare până la acesta se reduce la zero. Service-urile sunt serioase și lucrează în deplină legalitate. Acestea îți pot oferi servicii de diagnoză, chiar gratuită, de mecanică și electrică, de vulcanizare, vopsitorie și tinichigerie.

De asemenea, costul pentru tractari auto Bucuresti diferă în funcție de greutatea mașinii. Dacă aceasta cântărește mai mult de o tonă și jumătate, prețul poate ajunge până la 350 RON. Dacă te afli înafara Capitalei, se percepe o taxă de 1,5 RON pe kilometrul parcurs.

Dacă mașina ta are probleme de direcție, firma de tractări va percepe un cost suplimentar. Tot așa și dacă durează mult timp ca mașina să fie urcată pe platformă. Pentru a beneficia de prețuri avantajoase pentru orice buzunar, optează să rezervi din timp o platformă auto. Dacă apelezi într-un moment de urgență, costurile nu mai sunt valabile ca pe site, ci devin dinamice în funcție de gradul de ocupare al autospecialelor din flotă.

Asistenta rutiera

Întâmpini o problemă care nu îți mai permite să circuli cu mașina pe drumurile publice, însă nu este cazul să intervină un service auto? Ai nevoie de ajutor specializat fiindcă nu te încumeți să umbli în piesele mașinii? Află că firma de tractări auto Bucuresti dispune de servicii de asistență rutieră. Acest lucru este posibil deoarece angajații stăpânesc domeniul mecanicii și sunt capabili să intervină pentru a remedia problema.

În plasa obstacolelor de natură rutieră care pot fi rezolvate de angajații de pe platformele de tractari auto există mai multe situații. Cele mai cunoscute sunt: pană, starea de înzăpezire/înpotmolire sau orice situație în care mașina este blocată. Apoi, mai sunt situații problematice precum lipsa de carburant suficient pentru continuarea drumului, lipsa curentului în baterie, cutie de viteze blocată sau orice reparație necesară care se poate face la locul faptei.

Dacă totuși se impune transportarea la un service auto, poți apela la partenerii Alotractari și astfel, beneficiezi de tractare gratuită. Depinzi de mașina personală pentru transportul obișnuit? Firma de tractări auto îți poate închiria o mașină la prețuri optime pentru perioada în care mașina ta se află la reparat.

×