x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri 19 ani de Antena 1, sărbătoriți de toate generațiile

19 ani de Antena 1, sărbătoriți de toate generațiile

03 Dec 2012   •   13:58
19 ani de Antena 1, sărbătoriți de toate generațiile

Pe 29 noiembrie, Antena 1 a sărbătorit 19 ani de existență. Veteranii postului de televiziune dar și cei mai recent sosiți în rândul angajaților au vorbit colegilor, s-au reunit în Sala Ronda a Intact Media Group și au povestit cele mai interesante amintiri legate de Antena 1, au făcut poze, iar cei care au o vechime de 19 ani, au fost premiați. Florin Bratescu, primul director al Antenei 1, a vorbit despre zilele și anii de început, despre primii angajați și amploarea pe care a atins-o, acum, în 2012, primul trust de media românesc, Intact Media Group.
Octavia Geamanu, prezentatoarea Observatorului special și gazda evenimentului, care are o vechime de “doar” opt ani la Antena 1, a menționat despre primul live, pe vremea când era corespondentul Antenei 1 de la Târgu jiu, și cât de tare a contat când Alessandra Stoicescu, prezentatoarea de atunci a Observatorului 19,00, a lăudat-o în direct. Andreea Berecleanu, aflată printre primii angajați ai Antenei 1 a vorbit despre anii de început și evoluția impresionantă a Intact Media Group.

Octavia Geamanu le-a și complimentat pe cele două vedete, Alessandra Stoicescu și Andreea Berecleanu, pentru frumusețea tenului, motiv pentru care Florin Bratescu a cerut din nou microfonul: “Nu înțeleg de ce n-a fost remarcat și tenul meu, mai ales că, pe vremuri, când apăream la TVR, nu exista decât un singur fel de machiaj, vopselele de la Fondul Plastic. Unii le foloseau să picteze, noi ni le dădeam pe fata”, și-a încheiat râzând intervenția primul director al Antenei 1.

 Au vorbit și fost aplaudați la scenă deschisă Răzvan și Dani, Ozana Barabancea, Jorge, Alina Pușcaș, Geanina Ilieș sau Ana Maria Stancu. Reuniunea s-a încheiat cu șampanie și tort, următoarea întâlnire urmând a avea loc în decembrie, când, în mod tradițional, sunt sărbătoriți toți angajații trustului. 

×