x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri A jucat totul pe o carte! Uite la ce a renunţat “bucătarul bogaţilor”, Alexandru Răzvan, pentru a participa la Top Chef!

A jucat totul pe o carte! Uite la ce a renunţat “bucătarul bogaţilor”, Alexandru Răzvan, pentru a participa la Top Chef!

de CS    |    18 Noi 2012   •   17:14
A jucat totul pe o carte! Uite la ce a renunţat “bucătarul bogaţilor”, Alexandru Răzvan, pentru a  participa la Top Chef!
Sursa foto: Antena1

Ştie să se joace cu gusturi fine şi texturi rafinate şi stăpâneşte arta culinară cu precizie, însă de această dată, Alexandru Răzvan, unul dintre concurenţii Top Chef, a trebuit să redescopere un gust rar, dar care poate deveni insuportabil de amar, gustul riscului. A gătit pentru unii dintre cei mai bogaţi oameni ai României, este singurul român care a efectuat un stagiu de pregătire în El Bulli, restaurantul cotat ca cel mai bun din lume timp de şase ani şi a revenit în ţară ocupând o poziţie de invidiat. O funcţie de conducere având în subordine bucătarii şefi ai unui lanţ de restaurante şi bineînţeles o remuneraţie pe măsură, acestea sunt doar două dintre lucrurile de care  “bucătarul bogaţilor”, Alexandru Răzvan, a decis să se despartă. A jucat totul pe o carte, Top Chef!

Pentru a-şi putea dedica aşa cum se cuvine timpul şi atenţia cooking showului de la Antena 1, acesta a renunţat la jobul său, o mutare pe care puţini ar îndrăzni să o facă. Nici măcar soţia sa nu a ştiut de acest “detaliu” decât după ce lucrurile s-au întâmplat deja. Nimic nu ar fi putut să-l oprească din drum pe concurentul Top Chef. Alexandru Răzvan a intrat în joc pentru a câştiga, însă riscul este enorm, pe măsura competiţiei. Alături de el au mai intrat în prima fază a showului încă 23 dintre cei mai buni bucătari din România, iar eliminările au început să aprindă spiritele. Deja cinci concurenţi au părăsit Top Chef.

×