x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Adrian Nănulescu, noul CEO Antena Group

Adrian Nănulescu, noul CEO Antena Group

31 Oct 2011   •   13:16

Intact Media Group a anuntat numirea in functia de CEO Antena Group a lui Adrian Nanulescu care va coordona strategic si operational cele 4 posturi de televiziune reunite sub umbrela Antena Group (Antena1, Antena 2, Euforia si GSPTV), alaturi de echipa mangeriala si de profesionistii companiei.

“Alaturarea intr-o companie romaneasca de talia Intact Media Group este pentru mine o dorinta implinita. Vin cu experienta, cunostintele si maturitatea profesionala acumulate in cei 15 ani in mediul companiilor multinationale. Media este o industrie dinamica ,foarte competitiva si are rol extrem de important in societatea romaneasca. Din punct de vedere al administrarii Antena Group, misiunea mea este de a o duce catre urmatorul pas strategic si operational. Ma bazez pe profesionalismul si dorinta de performanta a echipei actuale de management, cu
care voi lucra indeaproape pentru a ne atinge obiectivele ambitioase intr-o atmosfera de lucru definita de idei si actiuni comune', a declarat Adrian Nanulescu.

De profesie inginer, Adrian Nanulescu a condus timp de 10 ani departamentul de Business to Business al multinationalei Orange, dezvoltand si consolidind alaturi de echipele implicate operatiunile Orange Business Services in Romania.
Practicant al triatlonului, foloseste biclicleta si pentru deplasarile frecvente in oras si este adeptul unui stil de viata sanatos.

×
Subiecte în articol: intact media group antena group