x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Andreea Esca va schimba prefixul: "Am zile în care mă panichez şi mi se pare că s-a terminat viaţa adevărată"

Andreea Esca va schimba prefixul: "Am zile în care mă panichez şi mi se pare că s-a terminat viaţa adevărată"

02 Aug 2012   •   10:26
Andreea Esca va schimba prefixul: "Am zile în care mă panichez şi mi se pare că s-a terminat viaţa adevărată"

Andreea Esca va implini pe 29 august varsta de 40 de ani si astfel va intra in gasca + 40, la fel ca prefixul Romaniei. Vedeta a facut cateva confensiuni pe pagina ei oficiala de Facebook, legate de varsta pe care urmeaza sa o implineasca.

"Voi intra in gasca celor cu prefixul Romaniei, +(40)... Nu stiu exact cum ma simt. Am zile in care ma panichez si mi se pare ca s-a terminat viata adevarata si am multe alte zile in care habar n-am cati ani fac si oricum nu mi se pare ca asta ar avea vreo importanta. ... Copiii mei sunt atat de draguti incat declara ca ei nu cred ca am asa de multi ani, lor li se pare ca am mult mai putini, iar sotul meu spune ca sunt mereu pe gustul lui... Adevarul este ca, spre deosebire de ziua in care am implinit 30 de ani, cand chiar nu-mi pasa deloc de varsta, acum ma preocupa. Intotdeauna am facut sport, dar acum, daca lipsesc intr-o zi, ma simt vinovata, am urat cremele si acum trebuie sa le folosesc, nu ma uitam niciodata in oglinda cand ieseam din casa, acum ma uit cateva minute, am facut haz de doamnele abonate la saloanele de ingrijire corporala si acum trec si eu pe acolo. Apoi trebuie sa ma gandesc cum sa ma imbrac, cum sa ma machiez si cum sa ma comport ca sa fiu eu insami, dar sa nu par ridicola. Asta e cel mai greu. ...", a postat cea mai carismatica crainica din Romania pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: vărsta andreea esca