x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Andreea Marin Bănică, după reacţia avută pe scena Premiilor VIP: "Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie sub demnitatea mea"

Andreea Marin Bănică, după reacţia avută pe scena Premiilor VIP: "Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie sub demnitatea mea"

27 Iun 2012   •   09:09
Andreea Marin Bănică, după reacţia avută pe scena Premiilor VIP: "Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie sub demnitatea mea"

Intalnire de gradul III, aseara, la decernarea premiilor VIP, acolo unde Andreea Marin Banica a primit un premiu pentru eleganta. Cea care a prezentat spectacolul a fost tocmai Adriana Nicolae, femeia despre care s-a scris ca ar fi afirmat in presa ca tatal copilului ei este un actor celebru caruia i se mai spune si "Junior".

Vrand sa clarifice aceasta problema, Andreea a intrebat-o pe Adriana daca sotul ei, Stefan Banica Junior este intr-adevar tatal fetitei Adrianei, asa cum s-a zvonit luni de zile prin presa. Preuentatoarea a refuzat insa sa dea un raspuns concret. 'Din respect pentru familia mea si pentru copilul meu, prefer sa nu comentez acest subiect', a raspuns Adriana Nicolae.

'Nu a raspuns niciodata unei intrebari simple care ar fi stins "dezbaterea nationala "pe aceasta tema: este Stefan Banica tatal copilului sau ori nu? Da sau nu? E simplu. Asa ca am intrebat-o eu simplu si direct, in aceasta seara, daca tot am intalnit-o dupa atata timp, de aceea am si spus ca viata le rezolva pe toate pana la urma. A fost atat de clara reactia ei, ca nu mai era nevoie de alte cuvinte.... Nu am vreo retinere in a rezolva prin divort o situatie daca eu consider ca este sub demnitatea mea sa continui o casnicie, dar nici nu sunt in pozitia de a-mi trai viata dupa cum vor altii. Intreb, aflu, judec, actionez. Si nu va asteptati sa divortez la initativa oricarei "artiste" care isi doreste publicitate pe spatele nostru. Din pacate, nu a fost un singur caz si vor mai fi si altele. Sunt convinsa ca industria "zvonurilor" si a fetelor care nu sunt in stare sa-si construiasca cariera prin talent si munca nu va da faliment peste noapte.', a declarat Andreea pentru Agentia de Presa Mondena.

Cu cativa ani in urma, Adriana Nicolae a facut parte din corpul de balet al emisiunii "Surprize, surprize", prezentata de Andreea Marin, ulterior aparand pe scena si alaturi de Stefan Banica Jr.

La sfarsitul lunii martie 2011, Adriana a devenit mama Arianei, fetita despre care presa tabloida a scris ca ar putea fi a lui Stefan Banica Jr. Cu toate ca a fost intrebata de mai multe ori cine este tatal fetitei pentru a spulbera, astfel, controversele aparute in presa, Adriana a spus ca "tatal si-a recunoscut copilul", dar ca nu vrea sa vorbeasca despre el pe motiv ca nu este casatorita cu acesta. Insa tacerea ei, nu a facut altceva decat sa alimenteze barfele.

×