x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 1 a trimis deja primul telespectator la Varna

Antena 1 a trimis deja primul telespectator la Varna

13 Iul 2012   •   10:58
Antena 1 a trimis deja primul telespectator la Varna

Varna pe val, concursul pe care Antena 1 l-a pregatit in aceasta vara pentru iubitorii filmelor, si-a desemnat primul castigator. Andrei Moruzi este primul norocos care va petrece vacanta la Varna. Mai sunt trei saptamani de concurs si, deci, alte sanse de castig. In aceasta seara, filmele care le pot aduce telespectatorilor o vacanta de vis sunt “Condamnatii' si “Omul Intunericului II'.

Vara aceasta telespectatorii Antenei 1 sunt invitati sa se anteneze cu filmele serii si sa se bucure de o super excursie pentru toata familia. Tot ce trebuie sa faca este sa urmareasca filmele difuzate de Antena 1, sa gaseasca indiciile afisate in timpul difuzarii si sa le introduca apoi pe site-ul www.filme.a1.ro. Dacã au gãsit minimum trei indicii corecte pe sãptãmanã, telespectatorii intra automat in cursa pentru o vacantã pentru toatã familia, la Varna!

Castigatorul primei saptamani de concurs este Andrei Moruzi. Aproape 1000 de utilizatori si-au incercat norocul in prima saptamana de concurs. Mai sunt trei saptamani de concurs, asa ca romanii pot participa in continuare, iar norocul le poate surade. In aceasta seara, filmele care ii pot trimite in vacanta sunt Condamnatii, difuzat de Antena 1 de la 20.20 si Omul Intunericului II, difuzat de la ora 23.00.

Programul filmelor participante la concurs, precum si regulamentul acestuia pot fi gasite pe www.filme.a1.ro.

×
Subiecte în articol: antena1 varna castigator concurs