x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 1, lider în week-end

Antena 1, lider în week-end

02 Mai 2011   •   18:12

Antena 1 a fost lider incontestabil de piaţă în prime-time duminică. Postul de televiziune a avut un week-end în forţă, telespectatorii preferând Antena 1. "În puii mei" a încheiat sâm­bătă, 30 aprilie, un sezon ex­cep­ţional cu personaje inedite şi audienţe extraordinare. Dan Negru şi "Plasa de stele" au fost şi duminică preferaţi de cei mai mulţi români.

Cu o ediţie deosebită, în care, prin­tre altele, Mihai Bendeac a cântat în duet cu Mădălina Lefter – co­pilul minune care a uimit Italia cu vo­cea ei, "În puii mei" a încheiat un se­zon cu  audienţe excepţionale. Edi­ţia din această săptămână nu a făcut nici ea excepţie aducând în faţa televi­zoarelor o medie de 751.000 de tele­spec­tatori din mediul urban. Pe locul se­cund s-a clasat la o distanţă de mai bine de 200.000 de telespectatori, postul Pro TV cu 4,7% rating şi 12,5% share. În minutul de aur 21:01, Antena 1 a fost urmărită de 1.135.000 de te­lespectatori din mediul urban, de aproape trei ori mai mulţi decât nu­mă­rul celor care la aceeaşi oră ur­mă­reau programul difuzat de Pro TV.

Pe primul loc în preferinţele telespectatorilor a rămas şi Dan Negru, cu "Plasa de stele". Farsele lui au în­re­gistrat duminică seară o au­dien­ţă me­die de 8,3% şi o cotă de piaţă de 18,2 % la nivelul targetului urban, lă­sând pe locurile doi şi trei posturile Pro TV şi Prima. Ro­mâ­nii au prefe­rat emisiunea lui Dan Ne­gru în de­fa­voa­rea programului pre­gătit de grupul Divertis la Pro TV. În vreme ce Antena 1 a fost urmărită de o medie de aproape un milion de te­lespectatori din mediul urban, Pro TV înregistra, în medie, 740.000 de telespectatori. În minutul de aur, 21:38, "Plasa de stele" a fost urmărită de 1.449.000 de telespectatori din me­­diul urban, de aproape trei ori mai mulţi decât cei care urmăreau la aceeaşi oră Pro TV. Duminică, 1 mai, An­­tena 1 a fost lider de audienţă în pri­­me time cu o cotă de piaţă de 16,5% (15-54 ur­ban), locurile doi şi trei fiind ocupate de Pro TV şi Acasă TV.

×