x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 1: programe de excepţie, de Revelion

Antena 1: programe de excepţie, de Revelion

de Cristiana Stamatescu    |    28 Dec 2011   •   21:00
Antena 1: programe de excepţie, de Revelion

Din 2001, romanii au ales sa petreaca Revelionul alaturi de Antena 1. Show-urile pregatite special pentru noaptea de Revelion i-au tinut in toti acesti ani pe telespectatori lipiti de micile ecrane. Si anul acesta Antena 1 le-a pregatit un Revelion de poveste.

La trecerea dintre ani, maestrul comediei, Mihai Bendeac da startul distractiei cu o editie de senzatie "In puii mei". Indragitul actor va aduce buna dispozitie in casele romanilor, starnind hohote de ras cu momentele sale de umor. Mircea Dinescu va transmite un reportaj de la o nunta in timp ce doctorul Bacalbasa va transmite telespectatorilor putin din at­mosfera din spital in seara de Revelion. Desigur, nu vor lipsi nici Bujor si Nicusor, care in aceasta seara de poveste vor fi valeti in casa unui conte si nici atat de mediatizatul Fernando de la Caransebes si invitatul sau special, Fuego. Gigi Becali si Marian Vanghelie vor face si ei deliciul telespectatorilor in editia de colectie "In puii mei".

De la 21:45, Dan Negru da startul unui Revelion de poveste, cu artisti unul si unul, muzica aleasa si multa voie buna. Frumosi, nebuni sau geniali, 100 de staruri din Romania petrec Revelionul alaturi de Dan Negru si telespectatorii sai, trecand prin transformari incredibile. Rasputin, Othello, Nasul, Lady Gaga, personajele din "Avatar", motociclistul YMCA sau mama lui Stefan cel Mare sunt doar o parte dintre cei carora vedetele le vor da viata in noaptea dintre ani.

Cel mai longeviv prezentator de divertisment din Romania, aflat mereu pe primele locuri in preferintele telespectatorilor, Dan Negru, este la randul sau lider in ceea ce priveste numarul de formate pe care le-a moderat cu succes, fiind chiar demn de un record cu editiile de Revelion prezentate. Motivul pentru care ar putea intra in Cartea Recordurilor este faptul ca anul acesta Dan Negru va prezenta pentru a 12-a oara editia de Revelion la Antena 1, un "Revelion de poveste" alaturi de cei de acasa. Un motiv si mai important pentru care ar putea intra in Cartea Recordurilor este faptul ca, an de an, romanii l-au ales pe Dan Negru, iar in seara speciala de Revelion, la cumpana dintre ani, telespectatorii au fost mereu aproape de Antena 1. In prezent, nu mai exista nici un alt moderator roman care sa se poata lauda cu aceasta performanta. Asadar, anul acesta, cei de acasa vor avea parte de un Revelion de poveste, cu muzica, umor si foarte multe surprize, prezentat de nimeni altul decat de campionul divertismentului, Dan Negru.

Incepand cu ora 01:00, frumoasa prezentatoare a reality show-ului matrimonial "Mireasa pentru fiul meu", Mirela Boureanu Vaida, da startul unui Revelion de revelion, cu invitati unul si unul care se vor intrece in cantec, dans, mancaruri, povestiri si bancuri. Printre invitatii care ii vor calca pragul frumoasei prezentatoare se vor numara: Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu, Nicoleta Voica, Gheorghe Turda, Steliana Sima, Petrica Mitu Stoian si multi altii.

Din program nu vor lipsi momentele inedite, invitatii Mirelei intrepretand genuri muzicale diferite de cele cu care ne-au obisnuit, concursurile, artistii jucand "Recunoaste melodia" si nici momentele umortistice, Sorin Tofan jucand alaturi de frumoasa prezentatoare patru scenete umoristice.

×