x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 1 şi Antena 3 au întrerupt orice relaţie contractuală cu fostul reporter Dumitru Boanţă!

Antena 1 şi Antena 3 au întrerupt orice relaţie contractuală cu fostul reporter Dumitru Boanţă!

de Cristiana Stamatescu    |    27 Iul 2011   •   10:42

La 28 iunie 2011, domnul Dumitru Boanta, fost sef sectie Eveniment, a plecat in Statele Unite ale Americii in calitate de corespondent special al Antenei 1 si Antenei 3, beneficiind de sprijinul acestora in obtinerea vizei de jurnalist. Scopul deplasarii l-a reprezentat realizarea un interviu cu potential notabil pentru opinia publica nationala. Jurnalistul urma sa se intoarca in Romania in data de 12 iulie 2011.
La data de 20 iulie 2011, domnul Dumitru Boanta a comunicat echipei de management a Stirilor Antenei 1 si Antenei 3 decizia de a ramane in Statele Unite ale Americii. In urma acestui anunt s-a trecut imediat la indeplinirea tuturor demersurilor necesare pentru intreruperea oricarei relatii contractuale si anularea oricarui drept de reprezentare jurnalistica implicate prin deplasarea sa in Statele Unite ale Americii.

Domnul Dumitru Boanta a incetat sa fie corespondent al Antenei 1 si Antenei 3 in urma deciziei acestuia de a ramane in Statele Unite ale Americii si a pierdut orice drept de reprezentare jurnalistica a celor doua organizatii media, in momentul in care a decis sa ramana in Statele Unite ale Americii.

Antena 1 si Antena 3 regreta incidentul si se delimiteaza de orice actiune, afirmatie sau declaratie pe care domnul Dumitru Boanta le mai face de acum inainte in raport cu posturile de televiziune Antena 1 si Antena 3 si isi exprima deschiderea in asistarea autoritatilor americane in deciziile viitoare cu privire la situatia curenta.

×