x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3 , lider de ştiri în ziua în care Guvernul a anunţat strategia fiscal-bugetară 2012-2014

Antena 3 , lider de ştiri în ziua în care Guvernul a anunţat strategia fiscal-bugetară 2012-2014

12 Aug 2011   •   11:00
Antena 3 , lider de ştiri în ziua în care Guvernul a anunţat strategia fiscal-bugetară 2012-2014

Romanii s-au informat de la Antena 3 in ziua in care Guvernul a anuntat inghetarea pensiilor si angajarilor in sistemul public, amanarea alocarii a 6% din PIB educatiei, majorarea taxelor pentru cladiri, terenuri si mijloace de transport si celelalte masuri parte din strategia fiscala pana in 2014.

Stirile, emisiunile de analiza, dezbatere si solutii si editiile speciale Antena 3 au fost urmarite in numar mare de publicul interesat de actualitate, Antena 3 inregistrand o medie de 8.2 %share la nivelul intregii zile in randul publicului urban de peste 18 ani, peste principalul concurent, Realitatea TV, care a obtinut 7.7% cota de piata.

Antena 3 a detronat celelalte posturi informative si in prime time, cand a difuzat La Ordinea Zilei cu Dana Grecu, Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea si In gura presei cu Mircea Badea. Astfel, conform GFk Romania, Antena 3 a obtinut 8.2% cota de piata, in timp ce Realitatea Tv inregistra doar 5.9% share. De altfel, Antena 3 a ocupat pozitia 3 in topul tuturor televiziunilor, clasandu-se imediat dupa Pro tv si Antena 1 atat la nivelul intregii zilei cat si in prime time.

In intervalul orar in care Dana Grecu discuta despre sumele uriase inghitite de palatul Victoria in contrast cu noile masuri si taxe impuse de conducatorii tarii, Elena Udrea explica la Realitatea Tv deciziile luate de Guvern. Datele de audienta indica o cota de piata mai mare pentru Antena 3 in acest interval orar comparativ cu Realitatea Tv, respectiv 6.4% fata de 5.6 %.

Performera constanta, emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gadea a inregistrat de asemenea date de audienta superioare concurentei avandu-i in studio pe Calin Popescu Tariceanu in prima parte si Stefan Banica jr in partea a doua, cu 10.3% share pentru Antena 3 vs 6.5% pentru Realitatea Tv.
Aceste date confirma inca o data ca la evenimentele importante romanii aleg sa urmareasca programele Antena 3 pentru a se informa.

Antena 3 este televiziunea de stiri parte a Intact Media Group.

×