x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3 şi Q2M lansează în parteneriat cu Microsoft România o versiune specială a site-ului Antena3.ro

Antena 3 şi Q2M lansează în parteneriat cu Microsoft România o versiune specială a site-ului Antena3.ro

22 Iul 2011   •   10:37

Site-ul de stiri Antena3.ro dispune de astazi de o versiune speciala, redesenata cu ajutorul tehnologiilor HTML5 si CSS3.

Cu un design freshsi o structura mai aerisita, Antena3.ro/html5functioneaza ca o aplicatie web ce simplifica pasii de navigare intre sectiunile editoriale ale site-ului si articolele continute de acestea.
Proiectul a fost dezvoltat pentruInternet Explorer 9 de Antena 3, cu sustinereaQ2Msi Intact Interactive.
Versiunea HTML5 a site-ului de stiri poate fi experimentatade cei care folosesc Internet Explorer 9, Safari sau Google Chrome. Ceilalti utilizatori au la dispozitie doar varianta clasica a site-ului.

"Lansarea de astazi este un eveniment de interes pentru utilizatorii de Internet din Romania, acestia avand acum posibilitatea de a accesa continutul digital intr-un mod mult mai natural, mult mai intuitiv folosind o platforma de ultima generatie si bineinteles browsere de ultima generatie precum Internet Explorer 9', a spus Tudor Galos, Windows Business Group Lead, Microsoft Romania.

"Viitorul este al comunicarii, nu al publicitatii online seci. Un proiect de genul celui lansat astazi vine exact in aceasta tendintasi ar fi fostimposibil de realizat fara deschidere totala din partea partenerilor nostri de la Microsoft si Antena3', spune Dragos Stanca, managing partner Q2M.

"Am vrut sa oferim publicului nostru sansa de a experimenta un alt mod de a se informa, iar tehnologia inovativa html5 ne-a permis sa concretizam acest proiect. Noua varianta a site-ului antena3.ro va surprinde atat prin layout cat si prin functionalitati', spune Carla Donciu, new media enthusiast @Antena 3.

Antena3.ro/html5 afiseaza diversele domenii editorialein culori pentru a fi mai usor de diferentiat, in timp cestirile si articolele afiseaza sumarul in ferestre de previzualizare,astfel incat utilizatorii pot decide mai rapid ce este interesant pentru ei.

Utilizatorii au la dispozitie o listapentru revizuirea sau parcurgerea integrala a articolelor favorite. Selectarea sau eliminarea articolelorin cadrullistei de preferinte se poate realiza prin accesarea butonului verde afisat in coltul din dreapta sus al ferestrelor ce previzualizeaza articolele.
De asemenea, articolele listate descrescator in functie de ziua aparitiei si se incarca instant, fara a necesita un refresh al paginii.

In plus, utilizatorii au posibilitatea de a introduce Antena3.ro/html5in listele fixate in bara de activitati Windows 7 sau in meniul de start al Internet Explorer 9.

Antena3.ro este site-ul de stiri sustinut de televiziunea cu acelasi nume si inclus in portofoliul Intact Interactive, compania de new media a Intact Media Group.

Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial in software, servicii si solutii, care ajuta oamenii si companiile saisi atinga pe deplin potentialul.

Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf Microsoft, contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.

Q2M este o companie de vanzari, marketing si comunicare online, formata la sfarsitul anului 2010 prin achizitia de catre Global Digital Investsi management buy-out a F5 X-Media santerior, parte a Realitatea Mediat. Q2M ofera servicii de strategie si management al campaniilor digitale, brokeraj de spatii publicitare si este organizatorul conferintei internationaleRoNewMedia.

×
Subiecte în articol: mass-media