x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri ArtFest Păltiniş 2012

ArtFest Păltiniş 2012

21 Aug 2012   •   12:22

Un fenomen cultural care isi doreste sa capete o traditie pe masura ce se va reedita an de an, ArtFest se va desfasura in statiunea Paltinis pe cinci sectiuni distribuite in doua parti, 26 august - 31 august si 1 septembrie - 9 septembrie. Este cel mai lung festival de gen in mijlocul padurilor de brad, la peste 1400 m altitudine si si-a propus sa ofere celor care vor ajunge in zona Sibiului, la Paltinis, 14 zile de cultura si arta. De la piese de teatru, prezentari de moda, seminarii de filosofie, literatura pana la expozitii de pictura si concerte de folk si jazz se adreseaza tuturor celor care iubesc cultura sub orice forma decide aceasta sa se manifeste. Printre cei care vor avea recitaluri la ArtFest se numara Ducu Bertzi, Mircea Vintila, Romi Cipariu, Emeric Imre, Jazz All Stars Band, Florin Tomits, Magic Band, Dream Catchers, Renegates, Eclisse Cvartet, Electric Band si Cleo Huzu&Co.
In tot acest timp, cinci artisti profesionisti vor pune in opera lucrari de pictura, grafica si sculptura, transformand locatia intr-un atelier viu in care participantii pot lua parte activ, ca si modele sau parteneri ai artistilor.
Festivalul se va incheia la 9 septembrie o data cu premierea sponsorilor, o receptie oferita de organizatori si un spectaculos foc de tabara. Festivalul si-a pus deja biletele in vanzare online.

×
Subiecte în articol: mass media