x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Audienţa se prăbuşeşte la Realitatea TV după ruptura Elan-Ghiţă

Audienţa se prăbuşeşte la Realitatea TV după ruptura Elan-Ghiţă

26 Oct 2011   •   11:58
Audienţa se prăbuşeşte la Realitatea TV după ruptura Elan-Ghiţă

Primele zile de emisie din noul sediu de la Willbrook au adus scaderi de audienta pentru Realitatea TV, in special pe segmentul de seara, informeaza paginademedia.ro.

Atat luni, dar si marti, Realitatea TV a fost depasita de Antena 3, diferenta fiind vizibila mai ales seara: o audienta dubla ieri, pentru Antena 3, in defavoarea Realitatea TV.

In intervalul de maxima audienta (Prime-Time), Realitatea TV a fost urmarita de 191.000 de telespectatori (1,6 rating). Media cu o saptamana in urma era de 287.000 de persoane. Luni seara, media Antenei 3 a fost de 327.000 de telespectatori.

Marti seara, diferenta intre Realitatea TV si Antena 3 a fost semnificativa. Antena 3 a avut o medie de 467.000 de telespectatori (4 rating). In acelasi timp, Realitatea TV era urmarita de 227.000 de persoane (2 rating).

Cresterea semnificativa a audientei Antena 3 sugereaza ca noul post RTV, unde au ramas majoritatea vedetelor postului Realitatea TV, nu a atras prea multi telespectatori. Este drept insa ca RTV nu a putut fi receptionat decat in retelele UPC, Dolce si cateva zonale.

×
Subiecte în articol: audiente realitatea tv rtv antena 3