x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Auditiile X Factor gata de start! Oltenii se întâlnesc vineri cu Răzvan si Dani la Craiova

Auditiile X Factor gata de start! Oltenii se întâlnesc vineri cu Răzvan si Dani la Craiova

12 Iun 2012   •   11:14
Auditiile X Factor gata de start! Oltenii se întâlnesc vineri cu Răzvan si Dani la Craiova

Drumul spre celebritate al urmatorului super star al Romaniei incepe vineri, la Craiova. Au mai ramas doua zile pana cand caravana X Factor ajunge in Oltenia, unde Razvan si Dani, gazdele show-ului, vor fi alaturi de concurenti cu incurajari si vorbe potrivite sa-i faca sa isi invinga emotiile, atat pe ei, cat si pe cei ce ii vor insoti. Pe langa sansa de a deveni celebri, concurentii au si o miza materiala consistenta. Un premiu in valoare de 200.000 de euro il asteapta si in acest sezon pe viitorul castigator X Factor.

In acest an, caravana X Factor va trece prin sase orase. Dupa Craiova, urmeaza pe lista opririlor Sibiul, locul in care pe 18 iunie toti cei care cred ca au factorul X sunt asteptati la auditii, la Hotelul Apollo Hermannstadt.

Pe 21 iunie, prezentatorii X Factor se vor afla la Timisoara, la hotelul Boavista, acolo unde sunt siguri ca vor gasi o multime de romani talentati. Anul trecut Timisoara s-a remarcat cu voci extraordinare printre care cele ale Dianei Hetea, Irinei Florea sau ale copiiilor de la Duo Voice.

Mai departe, calatoria prin tara continua cu o oprire la Cluj, pe 24 iunie la Cluj Arena, pentru ca pe 27 iunie caravana X Factor sa ajunga in Moldova, in Piata Stefan cel Mare, la Palas Iasi. Prima etapa a auditiilor se va incheia la Bucuresti, pe 1 iulie, la Palatul National al Copiilor.

In aceasta toamna Antena 1 aduce un nou sezon X Factor. In 2011, X Factor Romania nu a fost doar o desfasurare incredibila de forte, ci si show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din tara noastra: 200.000 de euro. X Factor le ofera romanilor talentati, care au voce, prezenta scenica, curajul de a se face remarcati, puterea de a transmite emotie si a face show pe scena, oportunitatea de a-si schimba vietile, dar si un substantial premiu.



×
Subiecte în articol: x factor razvan dani