x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Avanpremieră la X Factor II: Telespectatorii pot face parte din show, venind în public la audiţiile cu juriul

Avanpremieră la X Factor II: Telespectatorii pot face parte din show, venind în public la audiţiile cu juriul

de Cosmina Stoicescu    |    10 Iul 2012   •   14:36
Avanpremieră la X Factor II: Telespectatorii pot face parte din show, venind în public la audiţiile cu juriul

Juriul X Factor porneste, in curand, in cautarea factorului X. Delia, Cheloo si Dan Bittman se intrec in aceasta toamna la Antena 1 pentru aflarea urmatorului super star al Romaniei, asa ca pe 25 si 26 iulie le dau sansa ardelenilor sa arate ca au voce, charisma, transmit emotie si pot face show. Juriul X Factor se va afla atunci la Cluj, la Casa de Cultura a Studentilor, locul in care toti cei care aspira la marele premiu in valoare de 200.000 de euro vor urca pe scena in speranta ca vor fi selectati pentru etapele urmatoare. Romanii vor avea sansa sa vada, in avanpremiera, o parte din show-ul toamnei de la Antena 1. Auditiile cu juriul X Factor sunt deschise publicului.

Romanii se pot bucura de un show la puterea X inca dinainte ca X Factor sa ia startul la Antena 1. Telespectatorii pot deveni spectatori, facand parte din public la auditiile cu juriul X Factor ce vor avea loc la sfarsitul lunii iulie la Cluj, Iasi si Bucuresti. Prima intalnire a concurentilor cu cei trei jurti X Factor va fi la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, pe 25 si 26 iulie si, tot atunci, romanii vor avea prima sansa sa participe in public la auditii. Toti cei care isi doresc sa vada live cum se face un show la puterea X sunt asteptati la cele doua spectacole zilnice pe care concurentii acestui sezon le vor sustine, de la ora 10.00 si de la ora 15.00.

Cei care vin in public la auditii vor avea ocazia si sa se intalneasca cu Razvan si Dani. Desi vor sta in culise, avand grija sa ii binedispuna si sa ii incurajeze pe concurenti, cei doi prezentatori ai show-ului nu vor uita de sectatori, asa ca vor exista momente in care vor imparti autografe.

Dupa Cluj, juriul X Factor se va opri la Iasi. Pe 30 si 31 iulie, Delia, Cheloo si Dan Bittman ii vor asculta pe concurenti la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi si le vor imparti autografe acelora care vor veni in public. Auditiile cu juriul se vor incheia la inceputul lunii august la Bucuresti.

×
Subiecte în articol: x factor auditii cu juriu public