x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Buzdugan şi Morar aduc Forza ZU în Timişoara

Buzdugan şi Morar aduc Forza ZU în Timişoara

15 Mai 2012   •   07:58
Buzdugan şi Morar aduc Forza ZU în Timişoara

Dupa ce au cantat anul trecut alaturi de peste 13.000 de oameni in Piata Sfatului din Brasov, Daniel Buzdugan si Mihai Morar si-au pus in gand sa doboare un nou record. Ei au invitat toti ascultatorii Radio ZU pe 18 mai, incepand cu ora 19:00, in Piata Operei din Timisoara pentru cel mai mare karaoke din Romania.

Anul acesta, Forza ZU din toata tara se aduna-n Timisoara. Cei prezenti vor avea ocazia sa cante alaturi de unii dintre cei mai cunocuti artisti romani. De incalzire se vor ocupa MC Silviu Andrei si DJ FaiboX. Pe scena vor urca Smiley, Akcent, Andra, Connect-R, Corina, Vunk, Alex Velea, Narcotic Sound & Christian D, Delia, Alex Mica, Deepcentral, CRBL si Voltaj.

Cel mai mare karaoke din Romania

Fiecare artist sau trupa isi va incheia momentul cu un super hit de karaoke. Versurile vor rula pe ecrane gigant, iar o serie de microfoane amplasate in piata vor capta vocile tuturor celor pusi pe cantat. Intreg ansamblul format din scena si ecrane depaseste 40 de metri in latime si 10 metri in inaltime. Mai mult, Buzdugan si Morar promit si un moment surpriza. Anul trecut surpriza a fost aparitia lui Guess Who la eveniment, deci nici acest moment nu va fi unul de trecut cu vederea.

Forza ZU in Timisoara este un eveniment cu intrare libera si poate fi urmarit in direct pe Antena 2 (de la ora 20:00) si pe pagina de Facebook Radio ZU – www.facebook.com/radiozu.

×
Subiecte în articol: mass media