x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Buzdugan şi Morar au „parcat” o maşină în aer

Buzdugan şi Morar au „parcat” o maşină în aer

10 Sep 2012   •   12:22
Buzdugan şi Morar au „parcat” o maşină în aer

Prezentatorii matinalului de la Radio ZU s-au intors astazi din vacanta cu forte proaspete si o aroganta care intoarce o multime de capete. Cei doi s-au folosit de o macara mobila si au 'parcat' in aer un Mini Cooper Coupé. Masina este marele premiu al noului sezon de concursuri la Radio ZU.

Buzdugan si Morar si-au salutat ascultatorii astazi in direct din centrul Bucurestiului, mai exact, de la Piata Unirii. Vedeta emisiunii a fost insa o masina sport care a fost ridicata la 30 de metri de pamant, spre uimirea tuturor trecatorilor. Pe 17 decembrie aceasta isi va gasi un proprietar printre fanii Radio ZU. Cei care vor sa puna mana pe noul Mini Cooper Coupé trebuie sa stea cu urechea pe ZU si sa fie atenti atunci cand Buzdu si Morar vor da startul la concurs. Pana atunci masina cu numarul de inmatriculare 'ZU 01 HIT' poate fi admirata in Piata Unirii. De jos in sus.

Radio ZU e
smecherie, Number 1 de meserie!

Inceputul de sezon a venit cu o veste cat se poate de buna pentru Mihai si Daniel. Radio ZU ramane liderul incontestabil al audientelor din capitala conform Studiului de Audienta Radio realizat de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata SRL, in perioada 30 aprilie – 19 august 2012. ZU este ascultat de 271.700 de bucuresteni in fiecare zi si detine o cota de piata de 12,7%. Fata de aceeasi perioada a anului trecut Radio ZU inregistreaza o crestere de peste 49.000 de ascultatori. Pe locul doi in top se pozitioneaza Radio Romania Actualitati cu 230.400 de ascultatori, urmat de Kiss FM cu 214.800 de ascultatori.

La nivel urban, ZU se situeaza pe locul trei si este postul de radio preferat de 1.252.200 de oameni in fiecare zi. Fata de vara lui 2012, numarul ascultatorilor a crescut cu 179.100 de zurlii.

×
Subiecte în articol: mass media