x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Caravana Mireasa pentru fiul meu va da intalnire sambata pe litoral

Caravana Mireasa pentru fiul meu va da intalnire sambata pe litoral

de Cosmina Stoicescu    |    12 Iul 2012   •   12:39
Caravana Mireasa pentru fiul meu va da intalnire sambata pe litoral

Caravana “Mireasa pentru fiul meu' se pregateste sa ia startul sambata, pe 14 iulie, din Mamaia. Timp de trei saptamani, concurenti ai editiilor anterioare vor strabate tara in lung si in lat trecand prin 14 orase, in cautarea viitorilor participanti. Concomitent cu itinerarul caravanei, inscrierile continua si pe site-ul www.mireasapentrufiulmeu.ro. Mamaia, Neptun, Pitesti, Craiova, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Cluj si Oradea, acestea sunt primele orase in care caravana va poposi incepand de sambata aceasta.

Surprize incredibile ne asteaptã vara aceasta la 'Mireasã pentru fiul meu!'. In curand, telespectatorii isi vor lua rãmas bun de la actuala editie, in cadrul finalei – cea mai spectaculoasã galã de panã acum, care ne va dezvãlui perechile pregãtite sã isi uneascã destinele in fata intregii tãri, dar si cine va castiga premiul cel mare, urmand ca apoi telespectatorii sa intampine cu emotie si bucurie noul sezon: cel de-al saptelea din seria celui mai iubit reality show matrimonial din Romania.

Tinerii dornici sã participe in noul sezon se pot inscrie completand formularul disponibil pe www.mireasapentrufiulmeu.ro, sunand la numãrul de telefon 0728.728.913 sau prin intermediul Caravanei 'Mireasã pentru fiul meu'. Singurul criteriu de inscriere este ca aplicantii sã aibã peste 18 ani, iar bãietii sã poatã fi insotiti in competitie de cãtre mamele lor.

×