x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cariera ta in televiziune incepe la Intact Media Academy

Cariera ta in televiziune incepe la Intact Media Academy

17 Aug 2011   •   13:55
Intact Media Academy, cel mai important proiect educational din mass-media autohtona, lansat la inceputul anului, anunta inceperea inscrierilor pentru a treia promotie de studenti. Cu cei mai buni jurnalisti in postura de traineri si dotari similare unei televiziuni, Intact Media Academy este singura scoala de televiziune acreditata de CNFPA - Ministerul Muncii, familiei si egalitatii de sanse si Ministerul Educatiei, cercetarii si tineretului. Cei care isi doresc o cariera in televiziune pot alege sa studieze la IMA una din cele mai dorite specializari media: prezentator TV, reporter, editor imagine si cameraman/fotoreporter.

Beneficiind de suportul grupului Intact, scoala este si o pepiniera de talente, oferind celor mai buni sansa de a obtine un job intr-una dintre companiile din portofoliul grupului, in domenii precum televiziune, radio, presa scrisa sau online. Astfel, 3 tineri din prima serie de cursuri si-au gasit deja un job in cadrul grupului, iar altii sunt in curs de recrutare.

'Pasiunea mea pentru lumea televiziunii a ínceput cu mult inainte de prima mea participare la un curs dedicat acestei specializari. Mai apoi au urmat o serie training-uri pe la diverse televiziuni, care mi-au íntarit si mai mult credinta ca aceasta este cariera pe care care mi-o doresc. Odata cu inscrierea la Intact Media Academy si dupa cele 3 luni de cursuri atat teoretice cat si practice, am ajuns sa acumulez principalele competente si minimul de experienta necesara pentru a-mi desfasura cu succes activitatile pe care le implica munca de redactie', declara Rares Habeanu, unul dintre absolventii primei promotii de studenti , care a fost selectat la finalul cursurilor, lucrand in prezent ca redactor in echipa de news a postului Antena 3.

Echipa de traineri care ii va ghida pe noii studenti ai scolii este formata din cei mai buni profesionisti din mass-media - Mihai Gadea, Gabriela Vranceanu Firea, Carmen Avram, Alin Romascan, Radu Tudor, Alessandra Stoicescu, Victor Ciutacu, Dan Negru, Dan Capatos, Lucian Mandruta, Simona Gherghe, Mihaela Calin, Dana Mladin, Cristina Stanciulescu, Cristian Geambasu, Daniel Osmanovici si Ferenc Vasas - profesor asociat la FJSC.

De asemenea, studentii vor avea ocazia sa participe la cursuri speciale, sustinute de invitati permanenti precum Mircea Badea, Adrian Ursu, Razvan Dumitrescu, Razvan Simion, Daniel Otil, Daniel Buzdugan sau Mihai Morar.

'Pe cand doar visam la un debut in televiziune, ar fi fost o sansa uriasa sa pot invata intr-o astfel de scoala a elitelor media cum este in Intact Media Academy! Pe vremea aceea nici nu indrazneam sa visez sa stau fata in fata cu cei mai buni! Am fost mandra ca trustul Intact, unde si eu am crescut profesional, si-a asumat acest rol decisiv de a forma viitori profesionisti media. Tot ce am invatat in 17 ani de cariera si in stagiile de pregatire de la Cnn si BBC am dorit sa gaseasca tinerii la Intact Media Academy!" a declarat Alessandra Stoicescu, coordonatoarea proiectului.

Inscrierile se fac on-line, in perioada 19 august – 20 septembrie, accesand site-ul www.intactmediaacademy.ro, sectiunea 'Inscrieri', unde candidatii pot gasi toate informatiile necesare privind conditiile si cerintele pentru inregistrare. Cursurile pentru sesiunea de toamna vor debuta pe 3 octombrie si vor avea o durata de trei luni, taxa aferenta fiecarei specializari fiind de 1.500 de euro.

Intact Media Academy este parte a Intact Media Group.

Intact Media Group reprezinta cea mai importanta platforma media din Romania. Trustul ofera publicului larg si comunitatii B2B continut de calitate, cu relevanta locala, creat si dezvoltat de o echipa de profesionisti. Fondat in 1991, Intact Media Group a construit un portfoliu puternic de marci in televiziune, presa scrisa, radio, online si productie.

×
Subiecte în articol: intact media group