x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ce cred românii despre români? Afli sambata la ora 20,00 numai la FamiliaDA!

Ce cred românii despre români? Afli sambata la ora 20,00 numai la FamiliaDA!

21 Sep 2012   •   17:10
Ce cred românii despre români? Afli sambata la ora 20,00 numai la FamiliaDA!

Ce se baga in gura si nu se inghite? Ce fac mai multe femei la un loc? Ce isi cumpara romanii sa arate ca au bani? sunt doar cateva dintre intrebarile la care echipa FamiliaDA, family-quiz-ul care se lanseaza maine seara la Antena 1, i-a provocat pe romani. Ce au raspuns cei mai multi dintre ei, dar mai ales daca concurentii au intuit ce au raspuns conationalii lor, telespectatorii vor afla maine, de la 20.00, urmarind FamiliaDA.

Sambata si duminica, de la ora 20.00, alaturi de simpaticul Cosmin Selesi, telespectatorii vor avea parte de o competitie cum nu s-a mai vazut, cu intrebari cat se poate de traznite si raspunsuri pe masura in quiz show-ul familiilor din intreaga lume, FamiliaDA! Cea mai longeviva emisiune de gen din SUA, FamiliaDA aduce fata in fata cele mai spontane si haioase familii, intr-o intrecere inedita.

Ceea ce este cu totul si cu totul aparte in acest quiz este faptul ca nu exista raspuns corect, ci doar raspuns popular. Inainte ca familiile sa intre in concurs, aceleasi intrebari sunt adresate unui grup de 100 de persoane, iar cele mai populare raspunsuri devin variante castigatoare, punctajul lor in competitie fiind corelat gradului de popularitate.

In fiecare editie, vor veni in platoul emisiunii alaturi de Cosmin Selesi doua familii, fiecare dintre ele avand cate cinci membri, fie ca este vorba de parinti si copii, surori, matusi si veri, nasi si fini, chiar si prieteni. Orice familie se poate bucura acum de o experienta incredibila si de premii in bani foarte atractive la FamiliaDA.

Castingul pentru emisiune este inca in curs, o caravana strabatand tara in cautarea celor mai spontani concurenti. Sambata aceasta, caravana FamiliaDA va fi in Brasov, urmand Sibiu (duminica, 23 septembrie), Ramnicu Valcea (luni, 24 septembrie), Craiova (marti, 25 septembrie) si Pitesti (miercuri, 26 sept) si in curand in alte orase din tara. Familiile se pot, de asemenea, inscrie si pe site-ul www.casting.a1.ro sau la numerele de telefon 037.210.86.73 si 0756.164.989.

×