x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cea mai bună emisiune de divertisment a anului 2012 e a Antenei 1

Cea mai bună emisiune de divertisment a anului 2012 e a Antenei 1

05 Dec 2012   •   22:06
Cea mai bună emisiune de divertisment a anului 2012 e a Antenei 1
“Te cunosc de undeva!”, premiată la Tvmania.
Într-un decor cu norişori şi îngeraşi  s-au decernat marţi, 4 decembrie, premiile Tvmania, “ultimul mare spectacol al omenirii” înaintea apocalipticei zile de 21.12.2012. Spectacolul, desfăşurat la Teatrul Bulandra, a fost prezentat, ca de obicei, de Marius Florea Vizante ­ care a ţinut să precizeze din capul locului că e el pe scenă şi nu Pavel Bartoş ­, scris de Dan Teodorescu de la Taxi şi regizat de Gelu Colceag. Partenera lui Vizante a fost actriţa Irina Teodorescu.

O parte dintre cei care au urcat pe scenă au luat în serios îndemnul prezentatorului de a-şi spune în faţă acum, înaintea Apocalipsei, ce cred cu adevărat unii despre alţii. Un episod de acest gen s-a consumat între Cătălin Măruţă şi Vladimir Drăghia, cel care i-a înmânat premiul pentru “cea mai bună emisiune-tabloid – «Happy Hour»“. După ce şi-a luat trofeul şi a sunat-o, de la microfon, pe Andreea Tonciu să-i spună că e premiantă, Măruţă l-a trimis pe Drăghia să urmărească emisiunea “Parte de carte”. “Nu ştiam că ai auzit de emisiunea asta”, a reacţionat aproape instantaneu Vizante, după ce Măruţă a coborât în public.

Dar poate vreţi să ştiţi şi care sunt premianţii aleşi în urma celor 162.000 de voturi, de patru ori mai multe, spun organizatorii, decât anul trecut. Andreea Esca a primit “premiul pentru cea mai bună emisiune de ştiri – Ştirile PRO TV”, Cârcotaşii au urcat pe scenă în formulă aproape completă ­ Şerban Huidu a rămas în sală ­ să-şi ridice “premiul pentru cea mai bun emisiune de satiră”, lui Ştefan Stan, câştigătorul primei ediţii a emisiunii “Vocea României” i s-a înmânat “premiul pentru cel mai bun talent show – Vocea României”, iar celor de la Digi Sport li s-a acordat “premiul pentru cea mai bună echipă de comentatori sportivi”. “România, te iubesc!”, de la PRO TV, a fost desemnată cea mai bună emisiune de reportaje, “MasterChef” a fost considerat cel mai bun show culinar, iar “Pariu cu viaţa”, cel mai bun serial românesc.

TVR îi datorează lui Vizante 17.000 de euro
Cea mai bună emisiune de divertisment a fost desemnată “Te cunosc de undeva!”, show-ul Antenei 1 ce i-a avut pe Adrian Enache, Jorge, Maria Buză, Lora, CRBL printre protagonişti şi pe Aurelian Temişan, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Andrei Aradits în postura de juraţi. Răzvan Simion şi Dani Oţil, matinalii de la Antena 1, au primit “premiul pentru cel mai popular cuplu de prezentatori”, ocazie cu care Răzvan i-a anunţat pe cei prezenţi că Vizante nu şi-a primit nici până în ziua de azi banii de la TVR. Ne-am interesat şi e vorba de vreo 17.000 de euro, adică onorariul în urma prestaţiei sale în postura de prezentator al show-ului “Fabrica de staruri”. S-au acordat şi două premii speciale: premiul Cristian Ţopescu, pe care îndrăgitul om de televiziune l-a oferit Alinei Alexoi de la TVR, şi Premiul special al juriului, pentru postul Kanal D. Evenimentul s-a încheiat într-o atmosferă destinsă, optimistă: Cristian Ţopescu a anunţat ferm că pe noi, românii, nu ne afectează sfârşitul lumii, şi asta pentru că suntem cu o sută de ani în urmă. Doar Vizante avea un regret: vine sfârşitul lumii şi el n-a aflat cât e, de fapt, salariul Andreei Esca.

×