x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Centrul Român pentru Jurnalism de Investigaţii a lansat "Open Media Challenge - hack cu noi!"

Centrul Român pentru Jurnalism de Investigaţii a lansat "Open Media Challenge - hack cu noi!"

03 Iul 2012   •   10:37

Open Media Challenge (OMC) este un eveniment finantat de Knight-Mozilla Open News. Evenimentul este initiat de Laboratorul de Inovatie Media - Sponge si este organizat de CRJI, geo-spatial.org, Ceata, ROSEdu si ApTI. Coderi, Designeri, Jurnalisti si Activisti cu spirit de echipa si pasionati de date deschise, isi pot inregistra propunerile in urmatoarele doua saptamani la thesponge.eu.

OMC faciliteaza producerea de cod, avand ca rezultat aplicatii deschise, care raspund la probleme curente legate de media, in special referitoare la agregari si vizualizari de date. OMC este un efort colaborativ, axat pe colectia si distributia de informatie in Estul Europei, si se va desfasura in limba engleza.

Evenimentul principal (hackathon) va avea loc la jumatatea lunii Septembrie in Bucuresti si va consta in: o zi dedicata hacking-ului, revizuirea codului/propunerilor lucrate, jurizarea aplicatilor si after party. Pentru mai multe informatii legate de acest eveniment, consultati thesponge.eu

×