x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Circ televizat la România TV. Gigi Becali către Monica Tatoiu: Păi eu vorbesc cu toate proastele?

Circ televizat la România TV. Gigi Becali către Monica Tatoiu: Păi eu vorbesc cu toate proastele?

17 Sep 2012   •   19:12
Circ televizat la România TV. Gigi Becali către Monica Tatoiu: Păi eu vorbesc cu toate proastele?

Scandalul a avut loc luni, in timpul emisiunii Stirile Serii, realizata la Romania TV, al carei subiect era privatizarea Oltchim. Enervat ca Monica Tatoiu, prezenta in studio, rade de tot ceea ce spune telefonic, Becali a facut-o cum i-a venit "proasta", "idioata" si a trimis-o la Balaceanca pe afacerista.

Totul a inceput in momentul in care social-democratul Codrin Stefanescu, prezent si el in studio, i-a spus lui Becali ca Monica Tatoiu "s-a prapadit de ras" tot timpul cand a vorbit el.

"Sa ma ierte Dumnezeu, dar doamna Tatoiu a cam luat-o razna. E cam dusa putin...", a reactionat Becali.

Monica Tatoiu nu s-a lasat mai prejos: "Stam de cinci minute si-l ascultam cum debiteaza... Exista telecomanda, pierdeti telespectatorii!" "Am inteles din presa ca a cumparat o gramada de active de care s-a ales praful. Ce a cumparat si a investit si a facut sa mearga?", l-a intrebat in continuare Tatoiu pe Becali.

"Ce naibii, ma puneti acum sa dialoghez cu doamna Tatoiu? V-am spus. Sa ma ierte Dumnezeu, e dusa..."

"E un compliment daca vine de la dvs. N-ati facut nimic pentru industria romaneasca. Pierdem timpul de pomana", a replicat Tatoiu, intrebandu-l cate locuri de munca creeaza Steaua, atunci cand i s-a atras atentia de catre interlocutorii din studio ca Steaua este o afacere care i-a reusit lui Becali.

Becali i-a raspuns, relatand o discutie din 2007 cu Traian Basescu: "Atunci cand am fost la Golden Blitz cu domnu' presedinte Traian, i-am spus ca am avut intentia sa ma implic in privatizarea Oltchim. La care domnu' presedinte Traian Basescu mi-a spus: Bai, Gigi, nu te baga in treaba asta, pana nu ma intrebi pe mine, ca sa nu te pacaleasca aia. Am depus proiectul sa fac banca, nu mi-a dat aprobare Isarescu".

"Daca si in sistemul bancar romanesc, trebuie sa exportam mizeriile din fotbalul romanesc, trebuie sa-i multumim domnului guvernator Isarescu pentru decizia pe care a luat-o", a spus razand Monica Tatoiu.

Replica lui Becali nu s-a lasat asteptata: "Va rog frumos sa nu ma mai sunati cand o aveti pe idioata aia acolo.... Ma puneti cu tampita asta... Sa se duca naibii la Balaceanca, pai eu vorbesc cu toate idioatele? Rade ca proasta in p... Vorbim de subiect si ea rade ca proasta in p..."

Monica Tatoiu a raspuns razand jignirilor omului de afaceri: "Nu ma poate jigni. Un om sub conditia mea nu ma poate jigni".

×
Subiecte în articol: gigi becali romania tv monica tatoiu