x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Concurenţa speriată de X Factor! O altă televiziune va difuza o clonă a producţiei Antena 1.

Concurenţa speriată de X Factor! O altă televiziune va difuza o clonă a producţiei Antena 1.

20 Mai 2011   •   12:57
Concurenţa speriată de X Factor! O altă televiziune va difuza o clonă a producţiei Antena 1.
Cancan anunta miscari in piata de televiziune din Romania, un post concurent a hotarat achizitionarea unei clone, evident mai ieftina si mai putin spectaculoasa, a X Factor - o productie Antena 1 ce urmeaza sa fie difuzata din toamna.

Anuntul Antena1 privind difuzarea din aceasta toamna a emisiunii X Factor, un spectacol de mare popularitate in tarile in care este difuzat, si care aduce in fata telespectatorilor pe toti cei care doresc recunoasterea talentului muzical, a generat o intensa activitate in birourile de marketing ale unei televiziuni concurente.
Marea problema? Gasirea unei licente care sa concureze X Factor, dar pentru a carei productie sa nu fie necesar un buget la fel de mare, fara a se tine cont de vreun criteriu de calitate, in termeni populari, o susa.
Rezultatul a fost achizitionarea unei clone, un format de emisiune - "The Voice Of Romania" - mult mai ieftin, cumparat de la distribuitorul Endemol, despre care, conform cancan.ro, se vor da amanunte in cursul saptamanii viitoare.

×