x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi 3 sfaturi pentru a găsi cele mai bune oferte imobiliare

3 sfaturi pentru a găsi cele mai bune oferte imobiliare

07 Iun 2022   •   15:25
3 sfaturi pentru a găsi cele mai bune oferte imobiliare
Sursa foto: Shutterstock.com

Dacă ar trebui să răspunzi la întrebarea „unde găsesc majoritatea oamenilor locuințe pentru vânzare sau investiții”, probabil ai spune că prin intermediul unui agent imobiliar. Deși această cale reprezintă o variantă rapidă și sigură pentru a găsi apartamentul sau casa mult visată, nu toti oamenii apeleaza la un serviciu contra cost care să desfășoare munca de căutare în locul lor.

De aceea, cei care doresc să achiziționeze o locuință depun eforturi suplimentare fără un ajutor specializat. Dacă și tu te numeri printre aceștia, iată câteva metode alternative pe care să le aplici pentru a descoperi cele mai bune oferte imobiliare:

1.Prin intermediul creditorului Credit Europe Bank

Nu doar că instituția financiară Credit Europe Bank îți pune la dispoziție susținerea financiară necesară pentru achiziția unei locuințe doar a ta, ci și mai multe oferte imobiliare de care să te bucuri. Vei putea găsi case și apartamente de vânzare din toată țara, chiar dacă cu preponderență din anumite regiuni. Mai mult, ai posibilitatea să beneficiezi de costuri de investiție mai mici decât dacă ai fi căutat pe site-ul unei agenții imobiliare sau pe alte platforme online.

Partea avantajoasă în acest caz este că poți găsi informații despre creditul imobiliar și ofertele imobiliare în același loc, ceea ce va accelera și va ușura procesul de căutare a locuinței ideale, dar și pe cel de vânzare-cumpărare.

2.Abonează-te la newslettere

Ca să găsești cele mai bune oferte imobiliare, trebuie să fii întotdeauna la zi cu ceea ce se întâmplă pe piața imobiliară. Accesul liber la informație datorat Internetului, îți permite să urmărești schimbările prețurilor de vânzare pentru locuințele care prezintă un interes mare pentru tine. Vei fi primul care află prin intermediul mail-urilor când prețul unui imobil crește sau scade și, astfel, vei știi când ar trebui să acționezi în consecință.

Mai mult, poți compara ofertele imobiliare dintr-o anumită zonă de interes din România cu o alta, mai ales dacă iei în considerare relocarea. În acest sens, vei putea găsi o casă sau un apartament la un preț convenabil pentru tine într-o zonă care să-ți aducă confortul și liniștea de care ai nevoie.

3.Prin intermediul rețelelor de socializare

Rețelele de socializare, în special Facebook-ul, s-au dovedit a fi un instrument ideal pentru distribuirea informațiilor de la o persoană la alta, sau de la o agenție imobiliară la indivizii interesați pentru achiziționarea sau închirierea locuințelor.

Încearcă să găsești grupuri pe Facebook special concepute pentru plasarea și împărtășirea ofertelor imobiliare. Vei putea lua legătura direct cu proprietarul locuinței care postează o ofertă de vânzare/închiriere sau cu agenția imobiliară care își prezintă ultimele oferte imobiliare. Mai mult, datorită notificărilor Facebook trimise direct pe telefon, vei fi întotdeauna actualizat despre cele mai recente postări legate de proprietățile de vânzare.

Găsirea locuinței ideale nu se petrece peste noapte, de aceea trebuie să oferi răbdare și atenție acestui proces. Nu uita că, în același timp, trebuie să te asiguri că ai acces la un credit imobiliar corespunzător care să te ajute în procesul de vânzare-cumpărare ulterior.

×