x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi AFI Europe a primit autorizaţia de construcţie pentru proiectul rezidenţial 'AFI City'

AFI Europe a primit autorizaţia de construcţie pentru proiectul rezidenţial 'AFI City'

12 Feb 2018   •   13:29
AFI Europe a primit autorizaţia de construcţie pentru proiectul rezidenţial 'AFI City'

AFI Europe România a primit autorizaţia de construcţie pentru a începe lucrările la 'AFI City', primul proiect rezidenţial pe care compania îl dezvoltă în România în partea de nord-vest a Bucureştiului, se arată într-un comunicat remis, luni.

 

Potrivit comunicatului, construcţia proiectului va fi realizată în două etape, lucrările pentru prima fază fiind programate să demareze în următoarele două luni. Prima etapă a proiectului va cuprinde 190 de apartamente, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane.

Cele 190 de apartamente sunt construite pe diferite dimensiuni şi stiluri de compartimentare: Studio Dublu, apartamente cu două şi trei camere, cele mai moderne şi funcţionale apartamente de pe piaţă. 'AFI City' răspunde standardelor curente de sustenabilitate şi a fost pre-certificat de Asociaţia Română pentru Clădiri Verzi.

Portofoliul AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia. AFI Europe operează în România din 2005. AGERPRES

×