x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Apartamente de vânzare Aviației

Apartamente de vânzare Aviației

05 Aug 2022   •   12:42
Apartamente de vânzare Aviației

Evoluția pieței de imobiliare în privința cererii de apartamente de lux de vânzare este într-o creștere semnificativă în România.

Dintre cartierele de maxim interes în zona de nord a capitalei, este cartierul Aviației. În nordul Bucurestiului, cartierul Aviației se afla în imediata apropiere de următoarele puncte: Parcul Herăstrău, aeroportul Băneasa, Aviației, Hotel Ramada; în proximitate se află și principalele hub-uri comerciale și de birouri ale Bucurestiului: Băneasa Shopping City, sediile mai multor companii de renume, ambasade, restaurante renumite, școli și grădinițe private, locuri de joacă.

De aceea compania imobiliară ANG Luxury Properties s-a focusat pe satisfacerea segmentului de cumpărători de proprietati de lux in zona de nord a Bucurestiului.

Pe lângă o poziționare foarte bună, apropiată de puncte de maxim interes, spatii generoase și finisaje de lux, clienții își mai doresc ca noua locuință să fie și “smart”, adică să le permită controlul confortului de la distanță.

ANG Luxury Properties iți pune la dispoziție cele mai bune oferte de vanzare Aviatiei Bucuresti. Găsești nenumărate oferte de apartamente de lux, situate în complexuri rezidențiale noi, exclusiviste, ansambluri rezidențiale cu circuit închis și dotări premium pentru locatari: parcări subterane, terase și grădini pentru folosință exclusivă, piațete și spatii verzi amenajate.

Vezi găsi în portofoliul nostru apartamente de lux de vânzare Aviației care au toate caracteristicile necesare pentru acel Acasă ce iți oferă intimitate, sentimentul de relaxare, confort, și rafinamentul unei locuite de top: finisaje excepționale, compartimentări eficiente, aerisite, dotări smart.

Fie că alegi să faci o selecție de apartamente de vanzare zona Aviatiei, fie că ne vizitezi la sediul ANG Luxury Properties din One Herăstrău Plaza, Strada Zăgazului nr. 21 pentru ședințe de consultanță, fie ne contactați telefonic sau prin email, consilierii noștri imobiliari te vor ajuta cu dedicație să găsești oferta care corespunde perfect cerințelor tale.

×