x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Autostrada Pitești-Sibiu, termen 2021

Autostrada Pitești-Sibiu, termen 2021

de Dinu Boboc    |    17 Feb 2016   •   13:06
Autostrada Pitești-Sibiu, termen 2021
Sursa foto: CristiNistor/Getty Images/iStockphoto

Noul termen pentru finalizarea autostrăzii Piteşti-Sibiu este anul 2021. Unitatea care se ocupă de implementarea proiectului a găsit soluţii pentru devansare, în timp ce pentru sectoarele de capăt va fi posibilă folosinţa mai devreme de această dată, a afirmat ministrul Transporturilor, Dan Costescu, în plenul Senatului.

Potrivit ministrului, pe autostrada Lugoj-Deva se lucrează pe toate cele trei loturi rămase deschise. Proiectul de lege care cuprinde transpunerea Master Planului General de Transport al României este aproape finalizat, iar în cursul lunii martie va fi transmis Parlamentului pentru dezbatere şi aprobare, astfel încât, la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare, să fie aprobată Legea Master Planului în Transporturi.

Costescu a mai anunţat și faptul că la TAROM se află Corpul de control al ministrului Transporturilor pentru a analiza, în afară de aspectele tehnice, şi motivele pentru care, în ultimele zile, au fost consemnate întârzieri chiar şi de 2-3 ore pentru fiecare aeronavă.
 

×