x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Crește piaţa de închirieri în România

Crește piaţa de închirieri în România

de Redacția Jurnalul    |    09 Apr 2023   •   12:20
Crește piaţa de închirieri în România

Piaţa de închirieri va creşte în România, susține Corina Stanciu, Managing Director Toff Dominium. De altfel, chiriile s-au majorat cu 10% în 2023 şi vor mai creşte, potrivit Ziarului Financiar.

Piaţa de rezidenţial va creşte şi pe zona de închirieri, un segment încă puţin dezvoltat în România, iar chiriile vor creşte deopotrivă, a declarat Corina Stanciu, Managing Director Toff Dominium la conferinţa ZF Tendinţe în Piaţa Rezidenţială.

„Cumpărăm apartamente în blocuri noi şi le închiriem. Avem peste 200 de apartamente, utilate, mobilate, inchiriate, şi încă 200 de apartamente pe care le-am semnat cu dezvoltatorii, pe care le vom recepţiona în următorii 2-3 ani. Ne uităm şi în Bucureşti şi în proximatate”, a spus Corina Stanciu.

Toff Dominium ar două linii de business: închiriere pe termen lung, de 6 luni-1 an, şi pe termen scurt. În 2023 chiriile au crescut cu 10%.

„Investim între 15-20% din valoarea de achiziţie în decorarea apartamentelor pe care le închiriem. Funcţionalitatea este la fel de importantă ca şi designul. Avem chiriaşi care vor să cumpere apartamentul”, a mai spus Stanciu.

Clienţii sunt în special tinerii, care vor toate facilităţile, inclusiv locuri de parcare, dar și şcoli, parcuri, magazine în apropiere.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: piaţa de închirieri romania