x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi VIDEO Se vinde unul dintre castele din Game of Thrones

VIDEO Se vinde unul dintre castele din Game of Thrones

03 Aug 2018   •   15:59
VIDEO Se vinde unul dintre castele din Game of Thrones

Proprietarii castelului Gosford din Irlanda, constructie care dateaza din secolul al 19-lea si unde s-au filmat multe dintre episoadele din Game of Thrones au scos la vanzare o parte a imobilului. Pretul stabilit este de 500.000 lire sterline. 

 

Langa zidurile acestui castel Robb Stark l-a executat pe Rickrad Karstark. Interiorul elegantei cladiri adaposteste sase apartamente, toate cu semineu, scrie Travel and Leisure. 

Castel

Pana in 1921, castetul a apartinul contelui de Gosford, iar in timpul celui de-al doilea Razboi mondial, imobilul a gazduit militari. Dupa razboi, el a fost transformat in hotel. 

Construit intre anii 1819-1950 dupa planurile arhitectului londonez Thomas Hopper, renumit la acea data, a ajuns in 2002 intr-o stare deplorabila. Dupa indelungi negocieri, in 2006 s-a decis restaurarea cladirii. 

Executie

Imobilul a fost vandut in ianuarie 2006 pentru 1000 de lire sterline, desi costul lucrarilor de reparatii fusese estimat la patru milioane de lire sterline. Pana in 2013, s-au cheltuit aproape sapte milioane. 

 

 

 

 

×