x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Mall-urile regionale vor fi la modă în anii următori

Mall-urile regionale vor fi la modă în anii următori

de Daniela Ivan    |    02 Feb 2017   •   19:20
Mall-urile regionale vor fi la modă în anii următori

Immochan, divizia imobiliară a grupului francez Auchan, are în plan investiții în dezvoltarea altor trei proiecte de centre comerciale în România, cel mai probabil în Bucureșt, Sibiu și Craiova.

”Avem identificate terenurile pentru cele trei proiecte, se lucrează pe ele, dar nu sunt încă în proprietate. Există o modalitate legală prin care poți bloca terenurile o perioadă de timp, ca să le analizezi. În cinci ani, sper ca proiectele să existe și să avem mai mult de trei proiecte finalizate”, a declarat directorul general al Immochan, Tatian Diaconu. Acesta a precizat că pe aceste terenuri, foste platforme industriale, grupul va construi centre comerciale de dimensiuni mari. "Nu mai cred în proiecte medii. Ce înseamnă un proiect mediu? Un proiect mediu este unul care nu are capacitatea de a fi regional. Proiectele de proximitate sau proiectele mari sunt cele care vor avea succes în viitor", a afirmat Diaconu.

În cei cinci ani de activitate, Immochan a investit în România 170 milioane euro, inclusiv în preluare galeriilor comerciale ale hipermarketurilor Real.

Grupul francez are în portofoliu 23 de proiecte, din care cel mai mare este Coresi din Brașov

×