x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi (P) Hometer - un ajutor de încredere pentru proprietarii de imobile

(P) Hometer - un ajutor de încredere pentru proprietarii de imobile

17 Apr 2023   •   15:14
(P) Hometer - un ajutor de încredere pentru proprietarii de imobile

Serviciul Hometer a fost creat recent, dar a reușit deja să atragă atenția multor proprietari de apartamente din Chișinău, care au descoperit că vânzarea sau închirierea devine mult mai ușoară și mai rapidă. Scopul principal al platformei este de a îmbunătăți piața imobiliară și de a oferi modalități inovatoare de promovare a proprietăților pentru o eficiență mai mare. Pentru aceasta, am adunat în echipă experți din diferite domenii, care știu exact cum să optimizeze gestionarea proprietăților.

Despre echipa Hometer

În echipă avem specialiști în diverse domenii - de la design și marketing până la drept și tehnologie. Fiecare membru al echipei are propriile sarcini, cu care se descurcă excelent. Dacă un client are nevoie de ajutor nu doar cu o singură sarcină, ci cu un întreg set, atunci implicăm mai mulți experți. De exemplu, un operator se ocupă de filmarea turului, specialiștii în marketing se ocupă de pregătirea conținutului și a reclamelor, iar designerii ajută la amenajarea spațiilor.

Hometer încearcă să urmeze tendințele moderne și găsește în mod constant noi modalități de promovare a anunțurilor și realizare a tranzacțiilor. Pe site, puteți simplu să publicați materiale cu detaliile de contact ale clienților, sau puteți încredința vânzarea sau închirierea agenților imobiliari ai serviciului. Pentru a asigura satisfacția clienților, am creat mai multe tarife de colaborare convenabile și efectuăm o analiză detaliată a pieței imobiliare. Aceasta ajută la monitorizarea situației actuale, compararea prețurilor, urmărirea cererii și a ofertelor de la concurenți. Astfel, ajutăm la stabilirea unui preț corect pentru fiecare proprietate în parte. De asemenea, avocații pot oferi asistență juridică pe toate etapele procesului și în timpul încheierii contractului de vânzare-cumpărare sau de închiriere.

Tururi 3D unice pentru vizualizarea spațiilor

Serviciul Hometer creează tururi 3D scurte ale proprietăților pentru o mai bună înțelegere a dimensiunilor și stării unui apartament sau case. Această vizualizare ajută potențialii cumpărători să ia mai repede o decizie. Pregătirea turului implică mai multe etape: scanarea spațiului cu ajutorul unei camere și a tehnologiei Matterport, editarea videoclipului și utilizarea acestuia pe site. Acest lucru crește eficiența vânzării, deoarece cumpărătorii sau chiriașii pot "plimba" virtual prin camere, evaluând renovările, amplasarea ferestrelor și ușilor, starea mobilierului și pot vedea toate detaliile locuinței viitoare. Această metodă de prezentare a proprietății ajută la reducerea numărului de vizionări personale și accelerează procesul de vânzare sau închiriere.

De ce merită să utilizați astfel de tururi? Cu ajutorul turului 3D, clientul extinde lista de potențiali cumpărători, deoarece aceștia pot fi oameni din alte orașe sau chiar țări. În plus, este o modalitate eficientă de a ieși în evidență în comparație cu anunțurile obișnuite și de a-ți demonstra poziția inovatoare.

Alte posibilități ale serviciului Hometer

Pe lângă crearea turului pentru apartament, echipa Hometer poate prelua comunicarea cu potențialii cumpărători și chiriași. Noi organizăm prezentări, povestim despre apartament, evidențiind toate aspectele sale pozitive. De asemenea, Hometer garantează asistență juridică completă pe toate etapele, pentru a asigura o tranzacție sigură.

De asemenea, putem pregăti conținut pentru reclame și le putem lansa. Publicitatea digitală ajută la atragerea unui număr mai mare de potențiali cumpărători și la vânzarea rapidă a proprietății. Există, de asemenea, posibilitatea de a achiziționa un pachet pentru amenajarea spațiilor și a chema un specialist pentru a rezolva probleme legate de echipamente și defecțiuni. Aceasta este util în timpul închirierii proprietății. Deci, dacă doriți să fiți la curent cu noile tehnologii și să le utilizați în lucrul cu proprietățile imobiliare, adresați-vă agenției.

Contacte:

Website: hometer.md

×