x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Reţeta succesului în construcţii

Reţeta succesului în construcţii

15 Iul 2013   •   11:08
Reţeta succesului în construcţii

O construcţie la cheie poate fi întotdeauna o provocare, fie că vorbim despre viitorul proprietar sau de constructor. Cheia succesului nu este însă  mereu aceeaşi, dar în toate cazurile are legătură cu noile tehnologii, dar şi cu o atenţie sporită pentru detalii.

Una dintre companiile cu capital privat care activează pe piaţa construcţiilor de aproape 10 ani-mai exact din 2004-este RCV Global Group. Constructorul s-a remarcat de-a lungul timpului prin calitatea proiectelor predate la cheie, fie că vorbim despre zona rezidenţială sau de birouri, de consolidări sau adăposturi de animale, ori de spitale. Acestora li se adaugă proiectele rutiere, terasamentele, parcările, dar şi instalaţiile electrice de joasă şi medie tensiune.

“Am evoluat împreună cu piaţa şi am implementat cele mai noi tehnologii acoperind cerinţele clienţilor noştri şi depăşind aşteptările acestora prin atenţia acordată detaliilor, pentru realizarea unui produs calitativ superior, care să fie eficient şi economic” spune Daniel Paloş, directorul general al RCV Global Group.

Se ştie că o idee care să devină construcţie “la cheie” este visul oricărei persoane care se implică într-un proiect imobiliar. Reţeta succesul începe cu utilaje proprii - precum buldoexcavatoare, miniîncărcatoare, cilindri compactori, generatoare, basculante şi multe alte maşini şi echipamente - şi continua cu o echipă de specialişti în lucrări de construcţii. Rezultatul: RCV Global Group realizează proiecte complexe de la faza de idee sau concept până la predarea construcţiei "la cheie".

“Astfel acoperim toate etapele de realizare a unei lucrări, începând cu faza de Proiectare şi continuând cu fazele de Avizare, Execuţie şi Recepţie”, a mai adăugat Daniel Paloş.

Când vine vorba despre serviciile oferite, RCV Global Group pune la dispozitie o gama completa de lucrari de constructii:  clădiri de birouri,  spitale, locuinţe unifamiliale, construcţii rezidenţiale, consolidări, adăposturi de animale, lucrări rutiere, terasamente, parcări, instalaţii electrice interioare, instalaţii de curenţi slabi, instalaţii electrice de joasă şi medie tensiune, instalaţii sanitare şi termice, canalizari lucrări de reabilitare drumuri, infrastructuri rutiere şi îmbrăcăminţi asfaltice şi pavaje.

Calitatea înainte de toate

Pentru a îmbunătăţi sistemul de management al organizaţiei  şi a reduce impactul asupra mediului prin derularea serviciilor sale, iar în acelaşi timp pentru o îmbunătăţire perpetuă a sistemului de management  al calităţii, al sănătăţii şi securităţii în muncă, dar şi al responsabilităţii sociale, RCV Global Group a implementat standardele ISO 9001, ISO14001, OHSAS 18001 şi SA 8000.

Totodată, s-a pus accentul pe îmbunătăţirea sistemului de management al calităţii pentru lucrări de realizare, verificare, punere în funcţiune, service, montaj şi mentenanţă a dispozitivelor medicale, implementând standardele ISO13485.

În plus, RCV Global Group este membră a Asociaţiei Profesionale de Drumuri şi Poduri din România, îndeplinind cerinţele de atestare tehnică pentru proiectare şi execuţie lucrări de drumuri.

RVC Global Group combina eficient calitatile unei echipe sudate de proiectanţi având o vastă experienţă în proiecte de mare complexitate, cu profesionalismul colectivului de ingineri specializaţi, cu atestare RTE, CQ, dirigenţie de şantier, la care se adaugă productivitatea ridicată a personalului calificat în execuţia lucrărilor de construcţii.

Aceste atuuri principale oferă companiei un avantaj competitiv major faţă de jucătorii de pe piaţa de profil din România, RCV Global Group putând deveni oricând partenerul de încredere într-un proiect de anvergură.   

×