x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Tîrg imobiliar: Se caută locuinţele semifinisate

Tîrg imobiliar: Se caută locuinţele semifinisate

de Daniela Ivan    |    09 Apr 2008   •   00:00

Dezvoltatorii de proiecte imobiliare au început să vîndă apartamente semifinisate pentru a reuşi să atargă cît mai mulţI cumpărători

Dezvoltatorii de proiecte imobiliare au început să vîndă apartamente semifinisate pentru a reuşi să atargă cît mai mulţI cumpărători. Pasul următor este vînzarea la roşu, spun agenţii imobiliari. Concurenţa tot mai mare -în acest moment în capitală sînt în construcţie peste 250 de ansambluri rezidenţiale, din care 100 mari-împinge dezvoltatorii să caute soluţii pentru a reuşI să vîndă. “ Au început să apară investitori care au decis să vîndă locuinţele fără gresie, faianţă sau instalaţii sanitare, însă cu termopan, vopsea lavabilă interioară, prize, centrală termică”, a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul firmei care organizează Târgul imobiliar Timon, care se desfăşaoră între 9-13 aprilie în capitală. El a precizat că preţul locuinţei se reduce astfel cu apropae 10.000 de euro.

 

OFERTĂ. Deocamdată sunt puţine proiecte care oferă această facilitate, însă în următorii ani aproape toate dezvoltările rezidenţiale vor agrea această metodă. Cine doreşte să achiziţioneze o locuinţă nefinisată poate alege între Siseşti 5 (cartierul Băneasa), Golden House 2 (zona Mogoşoaia) şI complexele Hydra şI Athos din Voluntari. “ Mai mult de jumătate dintre clienţI ne-au solicitat această variantă. Oamenii îşI aleg gresia şI faianţa sau parchetul pe care şi-l doresc”, spune Ana Mihlos, consultant de vînzări la RCC. Un alt motiv este că oamenii pot face faţă mai uşor unui credit pentru că băncile acceptă să finanţeze şI locuinţe semifinisate. Cea mai ieftină garsonieră prezentată la tîrg este o garsonieră de 32 de mp utili amplasată în ansamblul Pădurea Roşu Residence care costă 39.000 de euro, precum şI o garsonieră de 35 de mp utili în cele două complexe din Voluntari, care costă 44.000 de euro.

 

 

×
Subiecte în articol: imobiliar