x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Copii talentaţi la fotbal se pot antrena la Londra alături de Robin Van Persie

Copii talentaţi la fotbal se pot antrena la Londra alături de Robin Van Persie

de Sebastian S. Eduard    |    25 Mai 2012   •   18:20
Copii talentaţi la fotbal se pot antrena la Londra alături de Robin Van Persie

Atacantul echipei Arsenal Londra, Robin van Persie, s-a alaturat postului de televiziune Cartoon Network pentru campania "Campionatului lui Van Persie', dedicata copiilor talentati la fotbal cu varsta intre 6 si 15 ani. In perioada 1 – 28 iunie, pe site-ul www.CartoonNetwork.ro se va desfasura un concurs al carui premiu consta intr-un antrenament la Londra cu faimosul international olandez.

Campania va fi lansata pe 1 iunie printr-o serie de promo-uri on air si online, in care Robin van Persie le vorbeste copiilor despre secretul succesului sau, le arata imagini inedite de la inceputul carierei sale de fotbalist, le da sfaturi despre antrenamente si ii incurajeaza pe copii sa incarce pe site-ul Cartoon Network clipuri in care demonstreaza ca sunt talentati la fotbal – fie ca e vroba de driblinguri, fente sau jonglerii cu mingea. Acest lucru poate fi facut pana la data de 14 iunie.

Clipurile video vor fi urmarite de juriul format din Ilie Dumitrescu si jurnalisti de la Digi Sport, care vor selecta cele mai bune 20 de clipuri video, pe care ulterior copiii le vor putea vota apoi pe www.CartoonNetwork.ro. Cel mai mare numar de voturi va desemna castigatorul concursului. Acesta va merge la Londra in luna august, impreuna cu copiii din opt tari europene, pentru o zi de antrenament cu Robin van Persie.

Cine este Robin Van Persie
In varsta de 28 de ani, Van Persie, desemnat jucatorul anului 2011 in Anglia de Asociatia Fotbalistilor Profestionisti, e bucuros ca ii poate motiva pe copii sa se antreneze si sa-si urmeze pasiunea pentru sport. "Am sutat in minge de cand am invatat sa merg si am facut parte dintr-o echipa inca de cand aveam 5 ani. Cred ca toti copiii care au o aplecare nativa pentru sport trebuie incurajati sa invete si sa se antreneze; pentru mine, in copilarie, sansa de a ma antrena cu un jucator profesionist ar fi fost ca un vis devenit realitate', spune internationalul olandez.

×