x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Crăciun ca-n poveşti la Antena 1

Crăciun ca-n poveşti la Antena 1

de Cristiana Stamatescu    |    21 Dec 2011   •   15:14
Crăciun ca-n poveşti la Antena 1

In seara magica de Craciun, telespectatorii se vor intalni cu Mihai Bendeac si personajele carora le da viata intr-un supershow de exceptie. Printre acestea se numara Connect–R, Marian Vanghelie, Fuego, Bujor si Nicusor, dar si Dinescu. Daca Fuego va impodobi bradul, la colindat vor merge Vanghelie, Dinescu, Bujor si Nicusor, iar de cadouri se vor ocupa Momaie si Gogaie. Connect-R si Velea vor fi vampiri si se vor intalni cu Mos Craciun, iar Becali va face cadouri unor politicieni romani cunoscuti. Pentru seara de Craciun, echipa de la in puii mei pregateste si un scheci special, dedicat celor care isi petrec timpul pe Facebook: Facebook Love Story.

Alaturi de Antena 1, telespectatorii se vor bucura de un Craciun ca-n povesti. Editiile speciale de Sarbatori le aduc romanilor umor, voie buna, muzica frumoasa si povesti minunate.

Tot in prima zi de Sarbatoare, duminica, de la 21.45, telespectatorii Antena 1 vor afla numele finalistilor X Factor, dupa ce in seara de Ajun mosul le va aduce telespectatorilor o super gala live X Factor. Sambata, 24 decembrie, de la 20.20, pe cea mai mare scena de sticla din Romania se vor canta melodii celebre dedicate sarbatorilor, iar cei de acasa ii vor revedea pe concurentii X Factor intr-o noua ipostaza, aceea de semifinalisti ai concursului. Alin Vaduva si Iulian Vasile din categoria lui Adrian Sina, Andrei Leonte din categoria lui Mihai Morar si T&L, grupul din categoria Paulei Seling sunt cei patru concurenti care vor pasi din nou in lumina reflectoarelor pentru a dovedi telespectatorilor ca locul lor este pe scena.

Pentru o zi de Craciun ca la carte, veselia si buna dispozitia trebuie sa prinda viata in casele romanilor inca de dimineata. Asa ca, pe 25 decembrie, romanii se vor trezi alaturi de Razvan si Dani care le pregatesc o editie speciala Neatza. De la ora 11.00, la Antena 1, grinchul va incerca sa fure personajele traditionale de poveste si sa le duca in lumea lui. Toata gasca emisiunii va fi vazuta asa cum nu a mai fost vrepodata, iar Silvia, Paula Seling si Duo Voice – trupa care s-a facut remarcata la X Factor, vor fi doar o parte dintre cei care ii vor colinda pe romani in prima zi de Craciun.

Sarbatoarea primei zile de Craciun va continua cu cea mai bogata editie Super Bingo Metropolis. Este a treia editie speciala de Craciun Super Bingo, iar premiile sunt pe masura. Daca primul Craciun a facut miliardari pe banda rulanta, iar al doilea a avut premii de 4 milioane de euro, acesta va fi Craciunul de Aur. Totalul premiilor telefonice se apropie de 100 de mii de euro, iar premiul de bingo acumulat de 22 de miliarde. Romanii au motive sa joace si sa stea cu ochii pe Antena 1.

Alaturi de Antena 1, telespectatorii se vor bucura de atmosfera se sarbatoare si inainte de ziua de Craciun, urmarind emisiunile speciale, pregatite cu drag pentru cei de acasa.

Astfel, in preajma Craciunului, pe 23 decembrie, Simona Gherghe le pregateste telespectatorilor Antenei 1 o editie speciala Acces Direct. Dida Dragan si Adriana Bahmuteanu sunt doar doua dintre numele care vor poposi in platoul emisiunii alaturi de frumoasa prezentatoare. Mai mult, cei de acasa vor vedea o confruntare a Mosilor asa cum n-a mai fost. Rica Raducanu si Ionela Prodan au ajuns tocmai in Laponia pentru a deveni reprezentantii Mosului in Romania, insa doar unul dintre ei se va intoarce cu titlul de "Mosul anului".

Tot pe 23 decembrie, copilul din fiecare se poate bucura de una dintre cele mai frumoase si emotionante povesti. Bambi, povestea care a cucerit fiecare generatie prinde viata la Antena 1. in asteptarea superproductiei, Antena 1 ii invita pe telespectatori sa-si testeze memoria in ceea ce priveste frumosul desen animat si le ofera ca premii Dvd-uri si carti Bambi, precum si jucarii de plus cu personajele desenului animat. Concursul se bucura de un real succes, astfel ca in mai putin de o saptamana, 11.000 de romani intrarsera in cursa pentru premii.

In ajun de Craciun, telespectatorii au toate motivele sa ramana aproape de Antena 1. Mireasa pentru fiul meu a pregatit o finala desoebit de tulburatoare prin incarcatura emotionala a momentelor care vor avea loc in direct, chiar sub ochii telespectatorilor! Concurentii vor avea parte de o mare surpriza: pentru prima oara ocazia, de la inceputul competitiei, ei vor avea ocazia de-a-i imbratisa pe toti cei dragi, de a le asculta sfaturile si de-a schimba impresii cu ei, fata in fata. Telespectatorii vor fi martorii acestor emotionante intalniri, ocazie cu care vor descoperi care sunt cele mai importante persoane din viata concurentilor!

Dupa ce vor petrece o frumoasa prima zi de Craciun alaturi de Antena 1, telespectatorii vor fi invitati de Gabriela Vranceanu Firea sa petreaca Craciunul in familie si in a doua zi de Craciun. Cu mancaruri traditionale si cadouri inedite, Gabi Firea isi pofteste telespectatorii sa se bucure de Sarbatoare alaturi de invitatii ei. Printere acestia se numara Marcel Pavel, trupa Class, Andra, Leonard Doroftei, impreuna cu familia, Simona Gherghe, alaturi de care Gabi Firea va si canta sau Maria Carneci. Rodica Popescu Bitanescu si George Ivascu vor aduce un plus de buna dispozitie, iar copiii invitatilor vor face ca atmosfera din platou sa fie cu adevarat de poveste.

Pe 26 decembrie, Nae si Vasile revin si ei la Antena 1 intr-o editie speciala 'Craciun cu Nae si Vasile'. Vor fi hoti, scriitori, colindatori, vanzatori, politicieni, reporteri, soti mondeni, Feti Frumosi si Mosi Craciuni, iar lista nu se opreste aici! Acestea sunt doar cateva dintre personajele carora Nae Lazarescu si Vasile Muraru le vor da viata intr-o serie de momente de umor pregatite pentru cea de-a doua zi de Craciun.
Mihaela Radulescu le da si ea intalnire romanilor, intre prieteni, incepand din 27 decembrie, de la ora 17.00. CRBL, Alex Velea, Marcel Pavel si Monica Anghel, Anca Neacsu, dar si altii ii vor trece pragul Mihaelei si le vor aduce romanilor momente inedite.

Tot pe 27 decembrie, Dan Negru incheie un super sezon Plasa de stele, sezon in care a ramas neclintit din pozitia de lider al divertismentului. Dupa ce in 2011 vedetele au trait toate emotiile posibile la “Plasa de stele', telespectatorii au votat pe pagina de Facebook a emisiunii victima anului. in editia speciala Plasa de stele, romanii vor vedea care a fost “Farsa anului 2011', dar si reactiile vedetelor ce-au cazut in plasa lui Negru.

×
Subiecte în articol: craciun antena 1 program tv