x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri CRBL îşi remodelează nasul! N-o să-l recunoşti după aceasta intervenţie!

CRBL îşi remodelează nasul! N-o să-l recunoşti după aceasta intervenţie!

de Cosmina Stoicescu    |    28 Iun 2012   •   11:58
CRBL îşi remodelează nasul! N-o să-l recunoşti după aceasta intervenţie!

Din 8 iulie, Dan Negru le aduce telespectatorilor Antena 1 vedete din toate domeniile, cantareti, actori, sportivi de seama si alte nume cunoscute ale Romaniei in ipostaze uluitoare. Fiecare isi va ascunde identitatea dupa o masca, intr-o deghizare de exceptie. Cu greu vor putea echipele intrate in lupta sa gaseasca detaliile potrivite pentru a descoperi ce vedeta se ascunde in spatele mastii. CRBL a acceptat provocarea, iar rezultatul a fost absolut spectaculos! Dupa cateva ore la machiaj a intrat in platoul “Demascarea' cu totul alta persoana.

Intreaga transformare a pornit de la nas, personajul interpretat de CRBL avand nasul turtit si foarte mare. Ideea de a aduce in scena acest personaj nu a pornit insa pe platoul de la “Demascarea', ci inainte, intr-un alt show unde CRBL a fost maestru al transformarilor. Aflat la filmarile de la “Te cunosc de undeva!', CRBL a fost incantat de propunerea unei deghizari totale, iar cel care i-a sugerat personajul a fost nimeni altul decat colegul sau, Dan Helciug.

“M-am distrat foarte tare. Eu doar am interpretat, declaratia apartine 100% acestei persoane' si-a amintit amuzat CRBL.

Sub ce masca senzationala isi va ascunde artistul identitatea si daca vor reusi echipele sa ghiceasca cine e, ramane de vazut la “Demascarea', incepand din 8 iulie la Antena 1.

×