x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cum a petrecut Delia după cununia civilă. Ce părere ai despre meniu?

Cum a petrecut Delia după cununia civilă. Ce părere ai despre meniu?

de Cosmina Stoicescu    |    31 Aug 2012   •   11:19
Cum a petrecut Delia după cununia civilă. Ce părere ai despre meniu?

Delia a avut ieri cununia civila intr-un cadru restrans, la Targu Jiu, orasul natal al sotului ei. Jurata X Factor a spus da in fata ofiterului Starii Civile chiar la Poarta Sarutului, in prezenta familiilor si a catorva prieteni apropiati. Mirii, impreuna cu cei 20 de invitati au petrecut apoi romaneste, la tara cu muzica si bucate autentic romanesti.

Delia si Razvan Munteanu si-au unit ieri destinele intr-o ceremonie simpla la care au participat doar apropiatii. Dupa ce au spus “Da', mirii, impreuna cu cei 20 de invitati au petrecut la tara, intr-un cadru rustic si intr-un stil autentic romanesc. Meniul a fost unul traditional, din care au facut parte salata de vinete, sarmalele, friptura, painea si vinul de casa. Petrecerea “la curte' a fost pe gustul invitatilor care s-a simtit extraordinar. Dintre acestia, patru au fost domnisoarele si cavalerii de oanoare pentru ca mirii au avut doua perechi de cavaleri si domnisoare.

Jurata X Factor a aratat superb intr-una dintre cele mai importante zile din viata ei, purtand o rochie simpla, alba, scurta, semnata Dana Budeanu, iar pe cap o coronita din flori naturale.

×