x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Dan Negru revine cu un nou show si un premiu de 100.000 de euro!

Dan Negru revine cu un nou show si un premiu de 100.000 de euro!

de Cosmina Stoicescu    |    08 Aug 2012   •   13:58
Dan Negru revine cu un nou show si un premiu de 100.000 de euro!

Toamna, se numara banii. Dan Negru, campionul divertismentului, pune pret pe inteligenta si le pregateste telespectatorilor pentru aceasta toamna un show revolutionar de cultura generala, cu un premiu incitant: 100.000 de euro. Toti cei care cred ca au o cultura generala peste medie sunt invitati sa vina insotiti la castingul organizat de Antena 1 si sa isi puna cunostintele cap la cap cu partenerii lor. Pe langa posibilitatea de a castiga marele premiu, in valoare de 100.000 de euro, concurentii vor avea parte si de o experienta inedita: o calatorie in Turcia, locul in care se va filma emisiunea.

Antena 1 lanseaza in curand “Cu banii jos', singurul gameshow interactiv din lume in care concurentii incep jocul cu banii pe masa. Emotie, tensiune, inteligenta si intrebari de cultura generala peste medie sunt doar o parte dintre promisiunile unuia dintre cele mai vandute formate tv din intreaga lume, pe care Antena 1 il aduce in aceasta toamna, in exclusivitate, in Romania. Mai mult decat atat, decorul este unul spectaculos, iar concurentii vor avea, pe langa oportunitatea de a castiga marele premiu si posibilitatea de a se bucura de o experienta inedita – o calatorie in Turcia, locul in care vor avea loc filmarile.

Cei care isi doresc sa participe se pot inscrie la casting la numarul de telefon 0736 90 90 90 sau pe casting.a1.ro.

Programele prezentate de campionul divertismentului, Dan Negru, multe dintre ele formate internationale, au stabilit recorduri de audienta, iar Dan a reusit sa se impuna nu doar un nume de referinta in divertismentul de televiziune, ci si sa se reinventeze odata cu fiecare emisiune prezentata.

De-a lungul timpului, a prezentat la Antena 1 show-uri ca "Academia vedetelor", "Batem palma", "Ziua judecatii", "Ciao Darwin", "Secret Talent", "Jocuri la Saint-Tropez", "Marea provocare", "O seara de vis", “Castigi in 60 de Secunde', "Plasa de stele", "Te pui cu blondele", “Demascarea', iar lista nu se opreste aici. De 12 ani prezinta show-ul din noaptea de Revelion, fiind singurul moderator roman care se poate lauda cu aceasta performanta demna de Cartea Recordurilor.

×