x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Demascarea, start în forţă la Antena 1! Dan Negru s-a impus lider de piaţă cu ediţia de lansare a emisiunii!

Demascarea, start în forţă la Antena 1! Dan Negru s-a impus lider de piaţă cu ediţia de lansare a emisiunii!

10 Iul 2012   •   14:34
Demascarea, start în forţă la Antena 1! Dan Negru s-a impus lider de piaţă cu ediţia de lansare a emisiunii!

Dan Negru nu se dezice nici de aceasta data de statutul de campion al divertismentului. De-a lungul timpului, programele moderate de carismaticul prezentator au stabilit recorduri de audienta, iar Dan a reusit sa se impuna nu doar un nume de referinta in divertismentul de televiziune, ci si sa se reinventeze odata cu fiecare emisiune prezentata. Cel mai recent show al sau, Demascarea, lansat duminica seara la Antena 1, nu a facut exceptie, emisiunea impunandu-se lider de piata la nivelul targetului all urban.

Ieri, cel mai captivant show de divertisment al verii a luat startul in forta la Antena 1, clasandu-se pe prima pozitie in topul audientelor la nivel urban. Vedete din toate domeniile au dat curs provocarii lui Dan Negru si au intrat in spectaculosul joc al mastilor, reusind sa aduca in platoul emisiunii fel de fel de personaje de senzatie, de la figuri renumite din stiinta pana la personaje de poveste. Obelix, Einstein, Tarzan, Basescu, Omul de paie si Mexicanul, acestea au fost cele sase masti pe care echipele conduse de Daniela Crudu si Ionut Iftimoaie au trebuit sa le ghiceasca in prima editie a showului.

Demascarile au fost incredibile, in spatele personajelor ascunzandu-se nume cunoscute din Romania care si-au facut prezenta insesizabila in momentele artistice pe care le-au prezentat. Rolul unui veritabil om al junglei i-a revenit lui Connect-R care a fost Tarzan in prima editie a showului, Pepe a facut senzatie cu masca sa, Basescu, iar Maria Carneci s-a deghizat in nimeni altcineva decat Einstein. In jocul mastilor au intrat ieri seara si Rica Raducanu, un Obelix de exceptie, Gelu Voicu care s-a transformat intr-un mexican, cantand acompaniat de un band simpatic La Cucaracha, iar Anca Turcasiu a fost de nerecunoscut in rolul Omului de paie, personajul din Vrajitorul din Oz.

Telespectatorii au savurat din plin fiecare transformare, s-au bucurat de muzica, umor, dar si de o confruntare pe cinste, ramanand alaturi de Antena 1. Editia de lansare a emisiunii Demascarea s-a situat pe primul loc in topul preferintelor lor, surclasand concurenta la nivelul targetului all urban. Difuzata in prime time, in slotul, 20:20-23:09, Demascarea a inregistrat ca lider de piata 6,3 % rating si 16,2 % share la nivelul targetului all urban, locul secund revenind postului Pro Tv cu 5,8 % rating si 14,8% share. Pe cea de-a treia pozitie s-a situat postul Antena 3, cu 3,8% rating si 9,8% cota de piata. In minutul de aur, 22:47, peste 1 milion de telespectatori din mediul urban urmareau showul moderat de Dan Negru. Demascarea s-a clasat lider de piata si la nivelul targetului 18+ urban, inregistrand 6,8 procente rating si 16,3% cota de piata.

×