x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Dincolo de aparenţe: Dani Oţil Zeno

Dincolo de aparenţe: Dani Oţil Zeno

de Florentina Fântânaru    |    09 Mar 2012   •   21:00
Dincolo de aparenţe: Dani Oţil Zeno

'Dincolo de aparente' isi sporeste numarul editiilor. De la doua pe saptamana, la trei! Vineri, sambata si duminica!

Sincer, n-a fost visul meu sa intervievez vedete de televiziune. Vedeta de sticla e usor blazata, vrea sa para unsa cu toate alifiile si crede ca ea, la cat e de importanta, n-o sa spuna decat ce vrea, cum vrea si cat vrea. Frazele sablon te scot din sarite, le regasesti in toate interviurile, iar setarile sunt facute a priori, asa ca satisfactia intervievatorului nu prea exista. Dar cum intotdeauna e de ales, am optat pentru o vedeta de ecran care mai degraba si-ar dori sa fie in varful unui deal, calare pe un motor greu de stapanit, decat intr-un platou cuminte de televiziune, unde singurul lucru periculos este uleiul care mai sare din tigaia bucatarului!

Nu l-am asteptat pe Dani Otil avand in cap o idee preconceputa, insa energia mea nu era debordanta. Sincer, am avut senzatia ca emisiunea nu se mai termina, un interviu agreabil, de altfel. Dani a venit la punct fix, cu cateva minute peste ora de reck, dar a venit relaxat, semn ca a avut un intai martie reusit, deghizat in femeie... Nefiind obisnuit sa lucreze de pe scaun, a tinut sa explice ca ii e greu sa-si gaseasca o pozitie confortabila. Dupa cateva incercari, Dani a devenit ochi si urechi la intrebarile mele. Nu s-a asteptat sa-l intreb din prima daca e adevarat ca poarta numele doctorului ginecolog al mamei sale. 'Adevarul e ca toata fami­lia mea credea ca voi fi fata. Cativa ani am fost im­bra­cat in haine de fetita si am avut parul lung. Asa ca atunci cand am venit pe lume, ai mei nu aveau nici nume pregatit pentru mine. Mama, fericita ca a avut o sar­ci­na usoara, i-a spus doctorului ca o sa-mi puna si numele lui. Asa ca in bu­letin pe mine ma cheama si Zeno.'

De la momentul in care Dani, firavul si mezinul strazii, isi pregatea conditia fizica asiduu, sa nu ramana de caruta si pana la momentul in care 'Diva' i-a ridicat capul din pamant cu degetul aratator, au trecut ani in care Dani a fost complexat. Nasul mare, gatul lung, aspectul firav, spune el, l-au facut retinut fata de fete. N-a fugit de ele, dar n-a agatat niciodata o fata. Niciodata nu s-a dus la o fata sa o invite undeva! Dani nici acum nu crede ce i s-a intamplat cu Mihaela. 'Inca ma mai uit la primele doua mesaje primite de la ea. Cand le citesc, imi dau seama ca e real.' Am vrut sa-i fac lui Dani o surpriza, cu Mihaela prin telefon. Din pacate, ea n-a fost de acord, iar ideea a murit in fasa. Intrebat ce ar mai spune in continuarea frazei gasite pe blogul sau, 'Mihaela e omul care mi-a zambit mai frumos si mai des decat orice ruda, orice apropiat', Dani a raspuns ferm si romantic: 'Si au trait impreuna pana la adanci batraneti'!

×
Subiecte în articol: mass media