x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Disney: the Next Generation

Disney: the Next Generation

05 Iul 2012   •   19:43
Disney: the Next Generation

O data cu incheierea filmarilor la Hannah Montana, anul trecut, Miley Cyrus face loc unor fete noi. Va fi greu pentru ele sa inlocuiasca imaginea care timp de cinci ani, din 2006 incoace, s-a identificat cu brandul Disney, insa in Statele Unite ele devin din ce in ce mai populare. Doamnelor si domnilor (de fapt, copii!): Zendaya Coleman, Bridgit Mendler, Bella Thorne, China Anne McClain, Selena Gomez – noua generatie de vedete Disney!

Star in devenire, Zendaya Coleman avea deja o cariera in modelling cand a fost aleasa sa interpreteze rolul lui Raquel "Rocky" Blue in serialul "Totul pentru dans" de la Disney Channel. Actrita, in varsta de 14 ani, era manechin in campaniile binecunoscutelor magazine si branduri Macy’s si Old Navy cand a decis sa isi urmeze visul de a deveni actrita. Chiar a facut parte si din trupa de dans care apare in reclama Sears impreuna cu Selena Gomez

A doua casa
Teatrul Shakespeare din California a fost a doua ei casa, mama sa lucrand ca administrator. "Mama a lucrat acolo de cand aveam 2 ani, asa ca am crescut inconjurata de actori", dezvaluie ea. Eram acolo in fiecare seara, rupand bilete si vanzand bilete la tombola. In timpul saptamanii ma rugam de mama sa ma lase sa ma uit la repetitiile actorilor. Era un teatru in aer liber si inghetam de frig, dar stateam acolo concentrata, in spatele publicului tremurand, cu o ciocolata calda in mana. Am invatam multe privindu-i pe actori si pe regizori."

Modelling si actorie
Zendaya nu a avut nici o ezitare sa renunte la cariera de succes in modelling in favoarea celei de actrita de teatru la varsta de 12 ani. "Tatal meu si-a luat un an sabbatic de la jobul de profesor de sport sa ma ajute sa avansez in cariera, si am inceput sa facem naveta pana la Los Angeles, pentru a participa la castinguri si auditii. Calatoream intre Oakland si LA in fiecare saptamana. Era un drum de sase ore cu masina. Se intampla chiar sa ne sune intr-o zi la ora 16:00 ca a doua zi la 9:00 sa fim la auditii, asa ca ne faceam bagajele si porneam la drum. A fost dificil. Parintii au divortat si i-am dus dorul mamei mele. Dar, dupa un an, eforturile ne-au fost rasplatite, cand am primit rolul lui Rocky din «Totul pentru dans», la varsta de 13 ani. Acesta a fost pista mea de lansare". Zendaya isi doreste mult sa isi faca lansarea si in domeniul muzical. "Lucrez la un album care se va lansa curand. Bineinteles ca vreau sa fac si filme. In plus, iubesc si moda."

Pe scurt:
● Data si locul nasterii: 9.01.1996, Walnut Creek, California. "Am fost un bebelus grasun, de aproape 5 kg..."
● Culoarea preferata: Depinde de starea mea, dar movul si negrul imi plac mult, caci se potrivesc cu orice
● Mancarea preferata: "Am diferite etape, am avut o faza in care eram obsedata de mancarea chinezeasca, apoi burritos, apoi Thai food"
● Filmul preferat de la Disney: "Printesa si Broscoiul"
● Etimologie: Zendaya inseamna "a multumi" in Shona (o limba Bantu a oamenilor Shona din Zimbabwe)

"Totul pentru dans"/Disney Channel/ luni-vineri, orele 16:00 si 22:15 , sambata-duminica, orele 8:05 si 17:00

×