x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Disney: the Next Generation. Bridgit Mendler face liceul online

Disney: the Next Generation. Bridgit Mendler face liceul online

de Sebastian S. Eduard    |    12 Iul 2012   •   21:00
Disney: the Next Generation. Bridgit Mendler face liceul online

Odata cu incheierea filmarilor la Hannah Montana, anul trecut, Miley Cyrus face loc unor fete noi. Va fi greu pentru ele sa inlocuiasca imaginea care timp de cinci ani, din 2006 incoace, s-a identificat cu brandul Disney insa in Statele Unite ele devin din ce in ce mai populare. Doamnelor si domnilor (de fapt, copii!): Zendaya Coleman, Bridgit Mendler, Bella Thorne, China Anne McClain, Selena Gomez – noua generatie de vedete Disney!

Pe Bridgit Mendler o cunoasteti, cu siguranta din "Bafta Charlie'. O interpreteaza pe Teddy Duncan, o adolescenta obisnuita care trebuie sa aiba grija de surioara sa. Biografia sa mai include si aparitii in cateva episoade ale serialului Disney Channel premiat cu un premiu Emmy, "Magicienii din Waverly Place', o aparitie ca invitat special in serialul de succes "Jonas" – unde a cantat alaturi de Nick Jonas – si filmul produs de 20th Century Fox "Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel."

Salut Bridgit! Cum ai descrie serialul in care joci?

-"Bafta Charlie' este un serial de familie despre o familie nebuna. Sunt doi parinti, doi fii si o fiica in familia Duncan – dar apoi apare o noua surioara. Serialul vorbeste despre modul in care familia se acomodeaza cu nou-venita.

Este distractiv sa ai o surioara pe platourile de filmare pentru Bafta Charlie?

-E excelent. O micuta pe nume Mia o interpreteaza pe Charlie si este un inger de copil. E foarte desteapta. stie cumva tot ceea ce trebuie sa faca intr-o scena.

Are un scenariu?

-Nici gand! Mia este prea tanara pentru asta, dar incepe sa vorbeasca si spune cele mai amuzante lucruri. Regizorii pastreaza mereu ceea ce spune in serial. stiti ce? Este cel mai cuminte bebelus pe care l-am intalnit vreodata. Cand a inceput prima data, nu putea nici sa mearga, dar acum fuge prin platou. A fost amuzant sa o vezi crescand.

Spune adevarul, Bridgit… poti schimba un scutec?

-Mi-am iesit din mana cu schimbatul scutecelor. De fapt, nu cred ca am mai schimbat un scutec de cand era fratele meu foarte mic. Asta se intampla cu cel putin 10 ani in urma!

Joci, canti, dansezi – si ai fost numita noua Miley Cyrus si noua Selena Gomez. Cum te face sa te simti?

-E magulitor sa fi numita noua Miley si noua Selena deoarece au un succes extraordinar in aceasta industrie. Cant si mi-ar placea sa inregistrez ceva la un moment dat, dar nu incerc sa iau locul nimanui. Nu sunt o clona!

Ti-ai dorit intotdeauna sa fi actrita?

-Imi doream sa fiu un miliard de lucruri diferite cand eram copil. Am inceput sa joc in piese la varsta de opt sau noua ani si atunci mi-am dat seama ca imi doresc sa fiu actrita. Doar actoria ma preocupa de ceva vreme!

Munca pe platoul de filmare implica doar distractie, sau trebuie sa faci si scoala?

-Trebuie sa lucrez si pentru scoala, dar invat si dimineata inainte de a veni la studio. Fac scoala online acasa, si am un profesor online si o clasa de elevi online cu care ma intalnesc in fiecare dimineata.

Uau! Suna foarte interesant…

-Da, e excelent. E ca o clasa adevarata doar ca stai in propria ta casa. Este foarte interesant, dar presupune totusi sa te trezesti destul de devreme dimineata.

Ai o camera video instalata pe laptop pentru ai vedea pe toti din clasa?

-Exact! Poti sa-i auzi si sa-i vezi pe toti – iar profesorul prezinta diferite slide-uri pentru a ne preda lectiile. Apoi schimbi diferite camere pentru a-i vedea pe elevii care vorbesc in acea zi. E foarte distractiv.

×
Subiecte în articol: ghidul tv