x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Disney: The Next Generation. Selena Gomez - 32 de milioane de prieteni pe Facebook

Disney: The Next Generation. Selena Gomez - 32 de milioane de prieteni pe Facebook

26 Iul 2012   •   20:01
Disney: The Next Generation. Selena Gomez - 32 de milioane de prieteni pe Facebook

Odata cu incheierea filmarilor la Hannah Montana, anul trecut, Miley Cyrus face loc unor fete noi. Va fi greu pentru ele sa inlocuiasca imaginea care timp de cinci ani, din 2006 incoace, s-a identificat cu brandul Disney insa in Statele Unite ele devin din ce in ce mai populare. Doamnelor si domnilor (de fapt, copii!): Zendaya Coleman, Bridgit Mendler, Bella Thorne, China Anne McClain, Selena Gomez – noua generatie de vedete Disney!

Nascuta pe 22 iulie 1992 in Dallas, Texas, Gomez a inceput sa joace de la varsta de zece ani cand a obtinut un rol in serialul de televiziune "Barney & Friends'. Gomez a avut un rol regulat in serial timp de doua sezoane alaturi de cea mai buna prietena, Demi Lovato. A obtinut primul rol intr-un lungmetraj in 2003, cand a fost distribuita in filmul de aventuri si actiune sci-fi "Spy Kids 3-D: Game Over'.
In paralel, Selena are si o foarte bogata activitate muzicala. A semnat cu casa de productie Hollywood Records in 2009 impreuna cu trupa ei "Selena Gomez and the Scene," iar albumul sau solo "Kiss and Tell" a intrat in Billboard Top 10 si a primit discul de aur. Al doilea sau album "A Year Without Rain" a fost lansat in septembrie 2010, iar extrasul pe single "Round & Round" a devenit déjà hit. Al treilea album al Selenei "When the Sun Goes Down' e lansat in UK din iulie 2011 si include cateva piese scrise de Britney Spears.
Gomez locuieste in Los Angeles cu parintii si cei cinci caini. Numarul de fani ai Selenei este tot mai mare, avand in prezent peste 32 milioane de prieteni pe Facebook.

Rolul cu care insa publicul din Romania este familiarizat este cel din serialul Disney "Magicienii din Waverly Place', unde joaca rolul Alex Russo

● Buna Selena! Povesteste-ne despre rolul tau din "Magicienii din Waverly Place'…
● Aveam 12 ani cand cei de la Disney m-au descoperit in cadrul unui casting national la care au participat copii din toata America. Dintre toti, eu am fost aleasa! Am zburat in California si am inregistrat cateva episoade pilot, am avut cateva aparitii ca guest star, pana mi-au oferit rolul principal in acest serial. A fost un proces lung, oamenii isi imagineaza ca aceste lucruri se intampla peste noapte, insa nu este adevarat.

● Ti-ai dorit intotdeauna sa fii actrita?
● Da. Am fost singura la parintii si a trebuit sa inventez moduri in care sa ma distrez. Asa ca se intampla des sa ii cant mamei mele. Si mi-a placut la nebunie serialul "Friends', care m-a inspirit sa ma apuc de actorie.

● Ce iti place cel mai mult la serial?
● Imi place faptul ca serialul da viata visului tuturor copiilor– ce copil nu viseaza sa aiba puteri magice? In acelasi timp, abordam subiecte relevante pentreu ei precum rivalitatea intre frati, problemele de la scoala si altele.

● Cum reusesti sa jonglezi cu scoala si filmarile in acelasi timp?
● Trebuie sa pastrez un echilibru intre timpul pe care il petrec pe platoul de filmare si cel din camera de studiu. Uneori e greu sa te concentrezi– mai ales cand fac teme de algebra si in acelasi timp incerc sa invat replicile, dar imi plac provocarile.

● Daca ai avea puteri magice, precum Alex, cum le-ai folosi?
● Nu cred ca mi-as folosi puterile sa fac trucuri rautacioase. Mi-ar placea sa le folosesc insa pentru a-mi adduce mancarea de la frigider pana pe canapea, sunt foarte lenesa cand e vorba despre astfel de lucruri.

×