x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Drumul spre altar" începe la Euforia

"Drumul spre altar" începe la Euforia

de Anca Nicoleanu    |    18 Oct 2012   •   12:43
"Drumul spre altar" începe la Euforia
Sursa foto: Dan PUIU/

Sunt cinci prietene: Anca, Sorana, Lora, Alexandra şi Anemona. Care au jurat să se mărite în acelaşi an, 2012. Şi s-au ţinut de cuvânt. Cu excepţia Anemonei. Nu va scăpa nici ea de măritiş, căci prietenele ei au promis să-i găsească în scurt timp un soţ. Cum le-a fost "Drumul spre altar" se va vedea în reality-show-ul care începe pe 20 octombrie, la Euforia TV.

 
Anca şi-a lăsat soţul cu gura căscată. Pentru Anca, fostă componentă a trupei A.S.I.A.,cea mai dificilă a fost alegerea melodiei pentru dansul mirilor. "Eu eram în România şi Serkan (n.n soţul ei) în Turcia. Vorbeam tot timpul la telefon. Când ne plăceau versurile, nu ne plăcea linia melodică şi invers... Rochia? Am vrut din prima o rochie de prinţesă. Şi am avut cea mai frumoasă rochie din lume. Restaurantul l-am găsit din prima. Era nou-deschis. A fost prima nuntă acolo". Cel mai emoţionant a fost "când m-a văzut Serkan mireasă. A rămas cu gura căscată. Pe la 1 noaptea am început să simt oboseala. Am cântat la campaniile electorale până în ziua nunţii. Aşa că în toiul nopţii am strigat <>". Despre soţul ei, Serkan Yaman, manager hotelier, spune că "e cel mai tare bărbat".
 
Sorana s-a măritat cu prietenul din copilărie. Voalul miresei a fost o problemă pentru Sorana, fosta colegă de trupă a Ancăi. "Am vrut unul lung de 4 metri, din tul natural şi brodat în dantelă, tip spaniol. A fost foarte greu de găsit, l-am primit cu 7 zile înainte de nuntă". Cel mai emoţionant moment? "Când am venit acasă de la coafor, iar mama mi-a deschis uşa. Eram cu voalul pe cap şi cred că atunci pentru prima dată am realizat amândouă că mă mărit". Vreun moment de oboseală în ziua nunţii? Nici pomeneală! "A fost cea mai frumoasă zi din viaţa noastră". Despre soţul ei, spune că este cadru militar şi îşi pregăteşte  doctoratul. "Sunt foarte mândră de el. Este prietenul meu din copilărie".
 
Roşu, pentru soţul Lorei. I-au dat lacrimile în faţa altarului când a întors capul spre Dan (n. n. soţul). În biserică s-a consumat, aşadar, cel mai emoţionant moment al nunţii. În ce priveşte pregătirile, cel mai mult a durat să se hotărască în privinţa aranjamentelor florale şi a culorilor feţelor de masă din sală. "M-am hotărât pe ultima sută de metri, când mi-am amintit că lui Dan îi place roşul. Roşul înseamnă iubire şi pasiune şi trebuia să existe la nunta mea". Tradiţiile s-au respectat la nunta Lorei. Au existat: "colacul de la naşa de-acasă, furatul miresei, aruncatul buchetului şi am renunţat la voal pentru batic". Lora s-a măritat cu Dan Badea, actor de stand-up comedy şi textier.
 
Nuntă cu dar pentru Alexandra. Era imposibil ca la nunta Alexandrei să nu cânte mătuşa ei, celebra  Maria Dragomiroiu. "Îi mulţumesc tare mult pentru că a cântat preferatele mele: <>, <>, <>, <>. A fost o nuntă cu dar, dar am investit foarte mult în ea, am vrut să fie nunta pe care am visat-o, nu ne-am îngrădit aproape nicio dorinţă, aşa că nu am rămas cu prea mulţi bani, ca să reuşim să facem ceva cu ei". Au primit icoane, obiecte de decor şi... un aspirator care aspiră singur, "cel puţin aşa scrie pe cutie pentru că noi încă nu i-am dat de cap". Cel mai emoţionant moment a fost cel în care "naşa mea Elena Merişoreanu a invitat-o pe bunica mea, care m-a crescut, în centrul tuturor şi cu toţii am aplaudat-o...". Alexandra s-a căsătorit cu Valentin şi au împreună o firmă de organizări  evenimente.
 
Se caută soţ pentru Anemona. Este singura dintre ele care nu s-a măritat. Fetele au încercat să o ajute în găsirea perechii, "dar apoi le-am promis că îmi voi găsi eu pe cineva. Eu ştiu cel mai bine de ce anume am nevoie". Şi-ar dori ca alesul "să fie foarte bine crescut, inteligent, cu simţul umorului foarte bine dezvoltat, calm, optimist, să îi placă să călătorească, să îi placă şi lui copiii, animalele şi natura". Până să-l găsească, Anemona, şi ea ex-A.S.I.A., s-a implicat în organizarea nunţilor prietenelor sale, de la găsirea pantofilor sau a voalului până la petrecerea de după "Da".

×