x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Echipa BBC GoodFood a dat startul la primul barbeque party cu circuit deschis!

Echipa BBC GoodFood a dat startul la primul barbeque party cu circuit deschis!

21 Aug 2012   •   08:46

Daca pana acum am petrecut doar in gradina noastra, de aceasta data ne-am gandit sa invitam prietenii GoodFood la un gratar pe cinste! Asa ca miercuri, 15 august, ne-am adunat, unul cate unul – bucatari de placere, oameni pasionati de gatit, bloggeri culinari si pofticiosi – in gradina La Seratta, cu multa pofta de mancare si chef de petrecere.

Meniul cu cele mai delicioase retete de gratar a fost unul special gandit si gatit de redactorii GoodFood. De la piesa de rezistenta: hamburgerul cu peste 6 feluri de toppinguri si sosuri, la carnati si mici, salate proaspete, cuscus picant, porumb copt cu unt aromat, cei 50 de invitati au avut parte de un festin pe cinste. Si la asa meniu, desertul nu avea cum sa fie mai prejos: tarta cu crema de vanilie si fructe de padure, banana bread, crumble cu prune si migdale, tarta cu lamaie, chocolate chip cookies – acestea au fost doar cateva dintre vedetele mesei pregatite de GoodFood.

Pe langa meniul fabulos si bauturile reci, de la GoodFood BBQ Party nu au lipsit nici jocurile si playlist-ul atent ales.

“Pana acum, petrecerile GoodFood s-au desfasurat in curtea redatiei noastre. Dar mesele sunt mai gustoase atunci cand le imparti cu prietenii, asa ca miercuri, 15 august, i-am chemat pe toti la La Seratta, unde am pregatit cele mai bune retete de gratar pe care le-am gandit pentru vara aceasta', a declarat Cristina Mazilu, publisherul BBC GoodFood Romania.

Petrecerea a tinut pana seara tarziu, iar GoodFood promite sa incinga gratarele mai des.

BBC GoodFood este singura publicatie glossy de gastronomie din Romania, o revista care te face sa gatesti din placere, si care, pe langa zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase, iti ofera si povesti culinare apetisante numai bune de citit atunci cand nu intri in bucatarie.

×
Subiecte în articol: mass media