x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Agathon: Cele mai interesante modalitati de petrecere a timpului liber în Bucureşti pot fi gasite cu ajutorul ''THE BEAT'

Agathon: Cele mai interesante modalitati de petrecere a timpului liber în Bucureşti pot fi gasite cu ajutorul ''THE BEAT'

de Agerpres    |    17 Mai 2012   •   11:43

Bucurestenii, dar si turistii straini, pot alege, incepand de maine, cele mai bune evenimente sau modalitati de petrecere a timpului liber, accesand sistemul interactiv de informare in timp real ''THE BEAT'', lansat de Federatia Patronatelor din Turism si Servicii (FPTS).

''Turismul de distractie castiga teren tot mai mult in Romania si, in special, in Bucuresti, iar pentru publicul tinta al acestui gen de divertisment a fost creat THE BEAT, ca un instrument de comunicare directa intre public si organizatorii de evenimente. Programul pilot vizeaza Capitala, insa in perioada urmatoare se va extinde si in Constanta, iar mai apoi si in marile centre universitare din tara - Timisoara, Iasi, Cluj etc. De altfel, acest gen de sistem in timp real functioneaza cu succes in alte tari europene, cum ar fi de pilda Spania - Ibiza, la Londra sau la Atena'', a declarat Dan Matei Agathon, presedintele FPTS.

Dupa obtinerea datelor exacte despre evenimentele si ofertele sociale care au loc in Bucuresti folosind aplicatia smartphone, clientii pot utiliza apoi sistemul GPS pentru a ajunge mai usor la destinatia dorita.
''Nimeni nu poate spune prea multe lucruri despre un eveniment inainte ca acesta sa aiba loc. Tocmai de aceea, THE BEAT ofera informatii live de la locul faptei, prin martorii pe care platforma ii are si care vor participa la tot ceea ce se intampla memorabil, pentru a transmite apoi date in timp real pe platforma. Un alt avantaj al THE BEAT este acela ca el centralizeaza ofertele, publica reducerile si concursurile de la evenimente si le pune la dispozitia utilizatorilor'', a mai spus Agathon.

Lansarea oficiala a 'THE BEAT' va avea loc maine, incepand cu ora 22.30, in clubul bucurestean Turbohalle, evenimentul urmand sa se desfasoare in cele doua sali ale localului, unde publicul va putea opta intre doua scene de muzica diferita.

×