x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie 3G de la Nokia - Telefoane fierbinti

3G de la Nokia - Telefoane fierbinti

de Cristian Ionita    |    03 Noi 2005   •   00:00
3G de la Nokia - Telefoane fierbinti

Nokia a lanast ieri la Barcelona trei noi modele de telefoane din seria N si trei noi modele de telefoane inteligente business: E60, E61 si E70.

N 80 este primul terminal 3G care poate fi legat in aceeasi retea cu televizorul, cu sistemul audio sau cu computerul de acasa. Poate fi folosit pentru a comanda diverse alte dispozitive sau a transfera continut prin intermediul unei retele fara fir. Memoria acestui model poate ajunge pana la 40 Mb si poate face fotografii la o rezolutie de 3 megapixeli. Modelul va fi scos la vanzare in primul trimestru al anului viitor la un pret de aproximativ 500 de euro.

TELEVIZOR. N92 le permite utilizatorilor sa priveasca si sa inregistreze oriunde si oricand emisiuni televizate. Pot fi setate remindere care sa-i aduca aminte utilizatorului sa priveasca o anumita emisiune. Modelul va fi disponibil la mijlocul lui 2006 la un pret de 600 de euro.

Nokia N71 este un telefon dedicat divertismentului. Creatorii sai l-au prezentat ca pe un sistem complet de divertisment, cu radio FM si suport pentru muzica sau filme digitale. Modelul este dotat cu un nou browser de Internet creat de Nokia si botezat Mini Map. N71 va fi disponibil in primul trimestru al anului viitor. La un pret aproximativ de 400 de euro.

×
Subiecte în articol: economic