x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie 4 avantaje clare pentru a-ți crea propriul site web, dacă nu deții încă unul

4 avantaje clare pentru a-ți crea propriul site web, dacă nu deții încă unul

17 Mar 2021   •   17:12
4 avantaje clare pentru a-ți crea propriul site web, dacă nu deții încă unul

Foarte multe companii încă nu sunt reprezentate cu propriul site de prezentare a companiei pe Internet. 

Uimitor este însă faptul că mai mult de jumătate dintre antreprenorii fără un site web sunt de părere că nu au nevoie de propria lor prezență online. Aceștia își justifică lipsa prezenței pe Internet, spunând că le lipsesc cunoștințele sau experiența necesară pentru a realiza și întreține această pagină de prezentare. În același timp, cred că nu își permit din punct de vedere financiar să permită unei agenții de web design să se ocupe de crearea site-urilor web pentru compania lor.

O altă cifră arată că efortul merită: 93% dintre antreprenorii chestionați cu propriul site web sunt mulțumiți de prezența lor digitală. În același timp, însă, văd și oportunități de îmbunătățire. 

Agenția SEO Edcora îți prezintă avantajele investiției într-un site bun.

Un site web atrage atenția clienților asupra companiei tale

Astăzi, oricine dorește să achiziționeze un anumit obiect sau caută un furnizor de servicii, pentru prima oară încearcă în mediul online. Companiile cu site-uri web profesioniste au șanse mai mari de a atrage clienți. Dacă nu, este posibil să pierzi clienții în fața concurenței.

În plus, clienții mulțumiți pot pur și simplu să trimită prietenilor și cunoscuților un link către pagina de prezentare a companiei, dacă doresc să o recomande altora.

Compania ta poate fi accesată în orice moment și de oriunde

Campaniile publicitare pun la dispoziția publicului larg informațiile și mesajele unei companii doar pentru o perioadă scurtă de timp. Un site web este diferit: de îndată ce o agenție de web design s-a ocupat de tot ceea ce ține de creare site de prezentare, acesta poate fi accesat oricând. De exemplu, clienții pot afla non-stop când este deschis un magazin, ce oferă sau cum să ajungă cel mai bine acolo.

De asemenea, clienții pot oferi feedback și pune întrebări în orice moment, prin intermediul email-ului.

Pagina de prezentare a companiei oferă spațiu pentru informații cuprinzătoare

De la istoria și serviciile companiei la referințe și imagini: companiile au multe de spus, iar  pe un site web, companiile pot furniza toate informațiile importante pentru ele. Mai ales în cazul produselor sau serviciilor care necesită explicații, acest lucru face posibilă prezentarea în detaliu toate avantajele ofertei. 

Compania va părea modernă și în rând cu noile tehnologii

Pentru clienții interesați de serviciile sau produsele companiei tale, site-ul web poate fi primul și chiar singurul contact. Dacă vrei să faci o primă impresie bună, ar trebui să ai o prezență online bine întreținută și modernă. Dacă o companie nu are un site web sau este complet depășit, acest lucru poate duce la pierderea clienților.

Edcora IT Services oferă servicii complete de Marketing digital: Servicii SEO, Campanii PPC, Social Media, Conținut, Design și Creare Site Web, Hosting.

 

×